Wat is jouw favoriete talentenjacht?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Voice, Holland’s Got Talent of I Can See Your Voice: wat is jouw favoriet?

[poll id=”72″]

Holland’s Got Talent

We beginnen met de talentenjacht die al het langst op de buis is: Holland’s Got Talent. De talentenjacht werd voor het eerst in 2007 in Nederland uitgezonden. In dat seizoen eindigde niemand minder dan zanger Waylon op de tweede plaats. Holland’s Got Talent heeft al vele juryleden gekend. Tegenwoordig worden de kandidaten gejureerd door Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Ali B en Paul de Leeuw.

The Voice of Holland

The Voice of Holland verscheen voor het eerst op de buis in 2010. Deze talentenjacht was lekker verfrissend door nieuwe onderdelen als de blind auditions en de knock-out-rondes. The Voice werd een regelrechte hit en is inmiddels al in tientallen landen te zien. Om de juryleden van The Voice is al heel wat te doen geweest. Zo is Anouk ooit weggegaan en teruggekomen na een flink relletje met rapper Lil’ Kleine.

I Can See Your Voice

Oké I Can See Your Voice past misschien niet direct in het straatje ’typische talentenjachten’, maar dit gloednieuwe programma mocht zeker niet aan dit lijstje ontbreken. In dit programma moeten BN’ers namelijk raden wie van de kandidaten wél en wie niet kan zingen. En met vaste gasten als Jeroen van Koningsbrugge, Carlo Boszhard en Mannenzaken-favoriet

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.

Gerelateerde berichten