Wat is er met Barbie gebeurd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Barbie nieuw gezicht

Was haar laatste bezoek aan de plastisch chirurg er één te veel?

Barbie krabbelt langzaam weer uit het diepe dal van depressie, drugs en andere slechte invloeden, en verwerkt dat blijkbaar ’t makkelijkst met een bezoekje aan de plastisch chirurg! De realityster, die in het echt Samantha de Jong heet, heeft zoals we weten al vaker aan zich laten sleutelen (drie borstvergrotingen, ooglidcorrectie, botox, lipfillers, schaamlipcorrectie), maar leek begin deze week écht ineens getransformeerd! Wat ze precies heeft laten doen is niet helemaal duidelijk, maar dat Barbie het in meerdere opzichten over een andere boeg wil gooien lijkt ons duidelijk! Wat vind jij van Barbies nieuwe uiterlijk?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.