Wat is er met Barbie gebeurd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Barbie nieuw gezicht

Was haar laatste bezoek aan de plastisch chirurg er één te veel?

Barbie krabbelt langzaam weer uit het diepe dal van depressie, drugs en andere slechte invloeden, en verwerkt dat blijkbaar ’t makkelijkst met een bezoekje aan de plastisch chirurg! De realityster, die in het echt Samantha de Jong heet, heeft zoals we weten al vaker aan zich laten sleutelen (drie borstvergrotingen, ooglidcorrectie, botox, lipfillers, schaamlipcorrectie), maar leek begin deze week écht ineens getransformeerd! Wat ze precies heeft laten doen is niet helemaal duidelijk, maar dat Barbie het in meerdere opzichten over een andere boeg wil gooien lijkt ons duidelijk! Wat vind jij van Barbies nieuwe uiterlijk?

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten