Wat is er met Barbie gebeurd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Barbie nieuw gezicht

Was haar laatste bezoek aan de plastisch chirurg er één te veel?

Barbie krabbelt langzaam weer uit het diepe dal van depressie, drugs en andere slechte invloeden, en verwerkt dat blijkbaar ’t makkelijkst met een bezoekje aan de plastisch chirurg! De realityster, die in het echt Samantha de Jong heet, heeft zoals we weten al vaker aan zich laten sleutelen (drie borstvergrotingen, ooglidcorrectie, botox, lipfillers, schaamlipcorrectie), maar leek begin deze week écht ineens getransformeerd! Wat ze precies heeft laten doen is niet helemaal duidelijk, maar dat Barbie het in meerdere opzichten over een andere boeg wil gooien lijkt ons duidelijk! Wat vind jij van Barbies nieuwe uiterlijk?

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.