Wat flikte Thierry Baudet bij Annabel Nanninga?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eerste Kamerlid Annabel Nanninga lijkt direct te profiteren van vertrek Thierry Baudet bij Forum voor Democratie. De FvD-politica had blijkbaar al langer ‘last’ van partijleider Baudet…

Annabel Nanninga was een redelijk prominent lid van Forum voor Democratie, maar de spotlights liet ze vaak vooral aan partijleider Thierry Baudet. De twee waren lang een onafscheidelijk duo: Baudet veroverde Nederland en de Tweede Kamer, terwijl Annabel Nanninga de gemeenteraad van Amsterdam en de Eerste Kamer binnendrong. Nu de FvD-bom ontploft is na een rel rondom de jeugdafdeling van de partij, komen er bij Nanninga veel frustraties naar boven. Thierry is weg, ruim baan voor deze FvD-politica?

Lees ook: Nederland heeft Marieke van de Zilver nodig in Coronatijd

Annabel Nanninga blijft bij FvD

Terwijl prominenten Thierry Baudet en Theo Hiddema uit de partij lijken te stappen, weigert Annabel Nanninga op te geven. Sterker nog, met haar harde woorden in de media lijkt het erop dat de Amsterdamse haar kant probeert te grijpen. Alsof ze stilletjes zat te wachten tot Thierry zich onmogelijk gemaakt had. Blijkbaar ergerde Annabel zich al veel langer aan haar partijleider. Wat Thierry binnenskamers allemaal geflikt zou hebben zullen we wellicht nooit weten, maar Annabel Nanninga zal vast een reden hebben voor haar vernietigende afrekening met Baudet.

Staat zij nu op als ‘nieuwe’ leider van het Forum voor Democratie? Voor- én tegenstanders van het FvD zouden die ‘move’ toejuichen. Toch is het nog maar de vraag of deze pittige tante wél bij iedereen in de smaak zal vallen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annabel Nanninga (@ananninga)

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten