Wat flikte Thierry Baudet bij Annabel Nanninga?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eerste Kamerlid Annabel Nanninga lijkt direct te profiteren van vertrek Thierry Baudet bij Forum voor Democratie. De FvD-politica had blijkbaar al langer ‘last’ van partijleider Baudet…

Annabel Nanninga was een redelijk prominent lid van Forum voor Democratie, maar de spotlights liet ze vaak vooral aan partijleider Thierry Baudet. De twee waren lang een onafscheidelijk duo: Baudet veroverde Nederland en de Tweede Kamer, terwijl Annabel Nanninga de gemeenteraad van Amsterdam en de Eerste Kamer binnendrong. Nu de FvD-bom ontploft is na een rel rondom de jeugdafdeling van de partij, komen er bij Nanninga veel frustraties naar boven. Thierry is weg, ruim baan voor deze FvD-politica?

Lees ook: Nederland heeft Marieke van de Zilver nodig in Coronatijd

Annabel Nanninga blijft bij FvD

Terwijl prominenten Thierry Baudet en Theo Hiddema uit de partij lijken te stappen, weigert Annabel Nanninga op te geven. Sterker nog, met haar harde woorden in de media lijkt het erop dat de Amsterdamse haar kant probeert te grijpen. Alsof ze stilletjes zat te wachten tot Thierry zich onmogelijk gemaakt had. Blijkbaar ergerde Annabel zich al veel langer aan haar partijleider. Wat Thierry binnenskamers allemaal geflikt zou hebben zullen we wellicht nooit weten, maar Annabel Nanninga zal vast een reden hebben voor haar vernietigende afrekening met Baudet.

Staat zij nu op als ‘nieuwe’ leider van het Forum voor Democratie? Voor- én tegenstanders van het FvD zouden die ‘move’ toejuichen. Toch is het nog maar de vraag of deze pittige tante wél bij iedereen in de smaak zal vallen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annabel Nanninga (@ananninga)

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten