WÁT: Emma Wortelboer houdt kaken stijf op elkaar na optreden S10

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer werd door de media-mangel gehaald werd toen ze stond te schreeuwen bij de Songfestival-overwinning van Duncan Laurence. Nu het ook lekker gaat met S10 horen we verdacht weinig van de luidruchtige presentatrice…

Emma Wortelboer is normaal gesproken een vrij emotionele dame, maar dat viel nu even flink tegen. De presentatrice kwam een aantal jaar geleden in het nieuws toen ze na het uitreiken van de punten enorm hysterisch aan het gillen was op het moment dat Duncan Laurence het Songfestival won. Deze video ging heel Nederland rond. Mensen vonden haar overdreven, maar grappig was het natuurlijk wel. Dit jaar houdt ze zich vooralsnog stil, zelfs toen onze inzending S10 na een bloedstollende halve finale te horen kreeg dat ze door mocht naar de grote finale!

Emma Wortelboer blijft stil tijdens Songfestival

Na de virale video van een aantal jaar geleden, lijkt Emma Wortelboer het niet meer aan te durven met die ‘overdreven’ reacties. Althans, ze zet ze in ieder geval niet meer online. De presentatrice plaatst dit jaar een heel ontspannen video waarop ze zelf niet eens te zien is! Was ze zó zeker dat S10 het wel zou redden? Emma plaatst op haar Instagram verhaal een snelle video van ongeveer 4 seconden. Hierop is te zien hoe ze haar tv vanaf de bank aan het filmen is, vlak na het optreden van s10. Ze schrijft bij de video; “12!!!‘. Hiermee bedoelt ze natuurlijk dat s10 12 punten verdient. Emma is dus nog steeds enthousiast, maar uit het op een andere manier dan een paar jaar geleden.

Lees ook: Foto: Hysterische Emma Wortelboer laat zich vrijwillig prikken

Emma Wortelboer opvallend in knalgele jurk

Emma Wortelboer plaatste onlangs een foto op Instagram. Maar dit was niet zomaar een normale foto, op deze foto was te zien hoe Emma Wortelboer in een knalgele jurk en een petje op d’r hoofd op de rode loper van de gouden televizier ring stond. Niet een hele normale jurk, om aan te trekken naar een gala. Ook een pet op terwijl je een jurk aan hebt is niet de meest normale gang van zaken, maar Emma lijkt het allemaal niks te schelen. De presentatrice doet gewoon lekker waar ze zin in heeft, en luistert niet naar wat anderen ervan vinden. Goede instelling, toch?

Emma Wortelboer deelt gewaagde foto zonder kleding

Laatst plaatste Emma Wortelboer een wel heel opvallende foto via Instagram. De presentatrice poseert hier namelijk met bizar weinig kleding aan. Liggend, op een strandbedje, met een shirt over haar gezicht. Het enige was de brunette aanheeft is een bikini broekje, niet zoveel dus. Maar dit is natuurlijk ook wel een beetje hoe we de presentatrice kennen. Het kan d’r allemaal gewoon niet heel veel schelen. En groot gelijk heeft ze, ze doet lekker wat ze zelf wilt. “De laatste alweer“, zet ze bij de foto. Zou ze hiermee hinten dat ze voortaan niet meer van dit soort foto’s online gaat gooien?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!