Wat doet Caroline de Bruijn in smerige lift met vreemde man? GTST-cliffhanger voorspelt weinig goeds voor actrice (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

In de serie GTST was er al slecht nieuws voor Noa Jacobus. Nu is er opeens ook iets met Caroline de Bruijn, die Janine speelt, aan de hand! Wat gebeurt er opeens met haar en de vreemde man?

Er is vreselijk nieuws in Goede Tijden, Slechte Tijden van onze actrice Noa Jacobus die Nola Sanders speelt. Daarom is er een bijeenkomst bij Bing en Nina Sanders thuis. Maar er ontbreekt iemand, namelijk Janine Elschot! Ludo Sanders wordt dan opeens gebeld door de politie dat ze dringend op zoek naar Janine… En daarna zien we schokkende beelden! Wat doet ze daar met die vreemde man?

Caroline de Bruijn ligt op de grond en wordt meegenomen door een vreemde man

Onze mooie actrice Caroline de Bruijn word als haar karakter Janine Elschot vanaf de grond meegesleept door een vreemde man! Je kan in de video overduidelijk zien dat Janine bewusteloos geraakt is en geen leven meer vertoont. Zal dit wel goed aflopen voor de actrice, of is dit het einde van haar karakter in de serie? En zijn veel vragen rondom het fragment van de cliffhanger. Veel mensen willen actrice Caroline nog niet zien vertrekken van de soapserie. Iedereen hoopt dat er nog een grote twist komt en dat Janine in de serie wordt gevonden en weer verder kan in GTST.

Klik hier om zelf de video te bekijken! Of bekijk hieronder foto’s van de cliffhanger.

Wat doet Caroline de Bruijn in smerige lift met vreemde man GTST-cliffhanger

Noa Jacobus heeft ook meer vreselijk nieuws in GTST

Onze actrice Noa Jacobus die Nola Sanders speelt in Goede Tijden, Slechte Tijden heeft in de soapserie slecht nieuws gekregen. Er was namelijk onderzoek geweest in het ziekenhuis en het blijkt dat de blauwe plekken niet zomaar wat zijn. Ze heeft namelijk een ernstige ziekte waardoor ze aan de chemotherapie moet. Het moment in de serie is erg verdrietig, maar alle mensen die het hebben bekeken geven Noa veel complimenten! Ze vinden haar een goede en prachtige actrice en vinden het knap hoe ze het moment heeft laten overkomen. Zelfs zegt iemand dat ze net zo groot en ver zal komen als de acteur Buddy Vedder die een tijdje terug ook in GTST heeft gespeeld als Rover Dekker!

Caroline de Bruijn ligt op de grond en wordt meegenomen door een vreemde man

Meer bekijken over Goede Tijden, Slechte Tijden?

Dat kan op het instagramkanaal van Goede Tijden, Slechte Tijden. Daar kan je veel meer clips en beelden bekijken over wat er gaande is in de soapserie. Alle belangrijke cliffhangers komen daar ook te staan dus het is het zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!