Schokkend: Deze GTST-acteur smeert vrouwen in met chocoladevla

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GTST acteur Joep Sertons speelt in de soap serie de slimme dokter Anton Bouwhuis. Na zeer opvallende info van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kijken we ineens héél anders naar deze acteur…

Iedereen die op de hoogte is van Goede Tijden, Slechte Tijden kent deze acteur wel, misschien iets vaker onder de naam Anton Bouwhuis. Dit opvallende nieuwtje gaat echter over de man achter dat personage, genaamd Joep Sertons. Jarenlang speelt hij al dezelfde rol in de langstlopende serie van ons land. Om niet in een sleur te raken, heeft hij iets heel opvallends gevonden om z’n leven interessant te houden!

Yvonne Coldeweijer: Joep Sertons houdt van chocoladevla

Yvonne Coldeweijer deelde vandaag een wel erg smakelijk nieuwtje over Joep. Zo heeft iedereen natuurlijk bepaalde voorkeuren in de slaapkamer. Ons hoor je niet oordelen. Toch heeft Joep iets gevonden waar je toch even van opkijkt. Hij houd namelijk, hou je vast, van chocoladevla! Yvonne deelt op haar Instagram dat hij kan genieten van vla tijdens zijn privé avontuurtjes. Belangrijk detail is dat hij de voorkeur geeft aan chocoladevla. Een riskante keuze, zeker als je qua smaak en zeker kleur misschien beter voor het ‘veilige’ vanille kunt gaan in de slaapkamer. De vla is dan niet alleen een lekkere snack voor erbij, maar hij ziet zijn vrouwen er het liefste doorheen rollen.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet wordt bemind op aanrecht

Chocoladevla reden voor exit van Joep bij GTST?

Eind vorig jaar kwam de acteur ook al in het nieuws omdat hij abrupt uit Goede Tijden, Slechte Tijden was geschreven! Joep Sertons en Babette van Veen zouden per direct uit GTST verdwijnen. Het duo, dat altijd een koppel was in de serie, werd dus opgebroken. Babette was helemaal niet blij met haar exit en zei hierover dat ze wel een tikkeltje beledigd was vanwege het nieuws. Zo laat ze weten dat de serie al voor een lange tijd geen kijkcijferkanon meer is. Toch vindt Babette dat zij juist wel van toegevoegde waarde was, maar helaas. Als ze van deze opvallende voorkeur van Anton wisten, hadden ze misschien een interessante verhaallijn kunnen bedenken die sowieso een hit bij de kijkers was geweest. Een gemiste kans!

Hierbij de laatste ode van Babette aan GTST:

Knappe GTST dochter Anton heeft ook bijzondere voorkeur

Naast dat Joep samen speelde met Babette van Veen als Anton en Linda had het stel ook een leuke dochter genaamd Tiffy Koster. Tiffy Koster werd gespeeld door de knappe Cecilia Adorée. Deze actrice en zangeres werd bekend dankzij GTST en het is jammer dat we niet meer naar haar kunnen kijken in de serie. Op Cecilia’s Instagram is te zien dat ze zich graag inzet voor de natuur en ze is ook Greenpeace-activist. Sinds GTST is de actrice dus nogal een andere weg ingeslagen. Misschien is het voor Joep ook een goed idee om de komende tijd even uitvlucht te zoeken in de natuur. Zou Cecilia een mooi adresje weten om onder te duiken?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!