Waarom Max Verstappen is gevallen voor Kelly Piquet (32)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viel Max Verstappen hierom als een blok voor zijn vriendin Kelly Piquet?

Op nieuwjaardag maakte Max Verstappen (23) bekend een relatie te hebben met Kelly Piquet (32). De achternaam van deze Braziliaanse schone verklapt het al: Kelly Piquet is de dochter van drievoudig Wereldkampioen Formule 1, Nelson Piquet. Kelly draait dus al van jongs af aan lekker mee in het wereldje der Formule 1. Toch is dat niet de enige reden dat Max Verstappen voor haar viel!

(lees verder na de foto)

Kelly Piquet heeft Nederlandse roots

Ja, haar Braziliaanse schoonheid geeft het niet zomaar weg, maar Kelly Piquet is wel degelijk half Nederlands! Haar moeder, Sylvia Tamsma, is namelijk een heuse Nederlandse. We durven er dan ook wel op te wedden dat Kelly hier en daar zeker wel een woordje Nederlands spreekt. Da’s toch wel handig Max!

Kelly Piquet maakt Max Verstappen een ‘vader’

Sommigen van jullie weten dit misschien al, maar Kelly Piquet heeft een dochtertje. Daarmee wordt onze Max Verstappen in één klap stiefpapa op zijn 23e. Dat was wellicht wel een wens die in vervulling gegaan is. Het zusje van Max Verstappen, Victoria Verstappen, werd tenslotte eind 2020 nog moeder van zoontje Luka. Wellicht is zijn rol als oom hem dus meer dan prima bevallen.

(lees verder na de foto)

‘Max Verstappen is vast geen vrienden met Daniil Kvyat’

De vader van dochter Penelope is trouwens niemand dan inmiddels voormalig Formule 1-coureur Daniil Kvyat. Je weet wel, de man wiens Red Bull-zitje Max Verstappen overnam. Twitter was er dan ook snel bij om deze opmerking de wereld in te slingeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?