Waarom je Tiger King op Netflix gezien moet hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeld boven: Netflix

Grote kerels met een voorliefde voor gigantische katten, een prettig gestoorde ‘dierenactiviste’ en een vleugje cluedo: de Netflix-serie Tiger King is hét onderwerp van gesprek. Heb je de serie nog niet gezien? No worries. We zullen niets spoilen voor je. 

Wie Netflix opent (en dat doen we nogal veel in coronatijd), ziet hem meteen groot in beeld: de nieuwe Netflix-hit Tiger King. Heb je hem nog niet aangeklikt? Dan raden we je zeker aan om dat toch maar eens te doen. Waarom? Deze serie heeft alles. Drama, ruzies, verschrikkelijke onnozelheid, kittige katten én een heus cluedo-aspect.

Het kan niet gekker, toch?

Het is een vraag die bijna elke kijker zichzelf meerdere keren gedurende de serie gaat stellen. ‘Dit zal wel het toppunt zijn, toch?’. Tiger King blinkt uit in extremen. Dit heeft de serie met name te danken aan de zeer excentrieke Joe Exotic (z’n zelfbedachte bijnaam). Polygamie, wraakplannen, macht, geweren en een geblondeerd matje waar je u tegen zegt: deze man is een geboren kijkcijferkanon.

Een prettig gestoord kattenvrouwtje

Zonder verder te spoilen kunnen we je wel alvast vertellen dat Joe Exotic (de man met de coupe soleil) en Carole Baskin (het gekke kattenvrouwtje) niet bepaald vrienden zijn. Niet die grote katten, maar deze catfight staat eigenlijk centraal in de serie. En, hoewel je bij de meeste ruzies altijd wel een kant kan kiezen, is dat hier bijna onmogelijk. Rondom Carole is namelijk ook wel het een en ander aan de hand. Lang verhaal kort: iedereen in deze serie is knotsknettergestoord. Kijken dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.