Waarom je Tiger King op Netflix gezien moet hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeld boven: Netflix

Grote kerels met een voorliefde voor gigantische katten, een prettig gestoorde ‘dierenactiviste’ en een vleugje cluedo: de Netflix-serie Tiger King is hét onderwerp van gesprek. Heb je de serie nog niet gezien? No worries. We zullen niets spoilen voor je. 

Wie Netflix opent (en dat doen we nogal veel in coronatijd), ziet hem meteen groot in beeld: de nieuwe Netflix-hit Tiger King. Heb je hem nog niet aangeklikt? Dan raden we je zeker aan om dat toch maar eens te doen. Waarom? Deze serie heeft alles. Drama, ruzies, verschrikkelijke onnozelheid, kittige katten én een heus cluedo-aspect.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Het kan niet gekker, toch?

Het is een vraag die bijna elke kijker zichzelf meerdere keren gedurende de serie gaat stellen. ‘Dit zal wel het toppunt zijn, toch?’. Tiger King blinkt uit in extremen. Dit heeft de serie met name te danken aan de zeer excentrieke Joe Exotic (z’n zelfbedachte bijnaam). Polygamie, wraakplannen, macht, geweren en een geblondeerd matje waar je u tegen zegt: deze man is een geboren kijkcijferkanon.

Een prettig gestoord kattenvrouwtje

Zonder verder te spoilen kunnen we je wel alvast vertellen dat Joe Exotic (de man met de coupe soleil) en Carole Baskin (het gekke kattenvrouwtje) niet bepaald vrienden zijn. Niet die grote katten, maar deze catfight staat eigenlijk centraal in de serie. En, hoewel je bij de meeste ruzies altijd wel een kant kan kiezen, is dat hier bijna onmogelijk. Rondom Carole is namelijk ook wel het een en ander aan de hand. Lang verhaal kort: iedereen in deze serie is knotsknettergestoord. Kijken dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Copper Joe (@copperjoect) op

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten