Waarom je Tiger King op Netflix gezien moet hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeld boven: Netflix

Grote kerels met een voorliefde voor gigantische katten, een prettig gestoorde ‘dierenactiviste’ en een vleugje cluedo: de Netflix-serie Tiger King is hét onderwerp van gesprek. Heb je de serie nog niet gezien? No worries. We zullen niets spoilen voor je. 

Wie Netflix opent (en dat doen we nogal veel in coronatijd), ziet hem meteen groot in beeld: de nieuwe Netflix-hit Tiger King. Heb je hem nog niet aangeklikt? Dan raden we je zeker aan om dat toch maar eens te doen. Waarom? Deze serie heeft alles. Drama, ruzies, verschrikkelijke onnozelheid, kittige katten én een heus cluedo-aspect.

Het kan niet gekker, toch?

Het is een vraag die bijna elke kijker zichzelf meerdere keren gedurende de serie gaat stellen. ‘Dit zal wel het toppunt zijn, toch?’. Tiger King blinkt uit in extremen. Dit heeft de serie met name te danken aan de zeer excentrieke Joe Exotic (z’n zelfbedachte bijnaam). Polygamie, wraakplannen, macht, geweren en een geblondeerd matje waar je u tegen zegt: deze man is een geboren kijkcijferkanon.

Een prettig gestoord kattenvrouwtje

Zonder verder te spoilen kunnen we je wel alvast vertellen dat Joe Exotic (de man met de coupe soleil) en Carole Baskin (het gekke kattenvrouwtje) niet bepaald vrienden zijn. Niet die grote katten, maar deze catfight staat eigenlijk centraal in de serie. En, hoewel je bij de meeste ruzies altijd wel een kant kan kiezen, is dat hier bijna onmogelijk. Rondom Carole is namelijk ook wel het een en ander aan de hand. Lang verhaal kort: iedereen in deze serie is knotsknettergestoord. Kijken dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!