Waarom Boerin Annemiek geen woorden nodig heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel Twitteraars vinden Boer zoekt Vrouw-kandidate Annemiek Koekoek maar een ”ongeïnteresseerde tuthola”. Volgens de mensen op het sociale medium, kan boerin Annemiek weinig goeds doen. Maar: staakt het vuren! Mannenzaken zet haar in een ander daglicht. 

Gisteravond was het weer zo ver: een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Hét moment van de week waarop vrouwlief naar de opbloeiende boerenromances kan kijken en dus ook hét moment voor manlief naast haar op de bank om mee te genieten. Niet van de romances, maar van boerin Annemiek natuurlijk.

Lees ook: TBT met Yvon Jaspers 

Waar normaal gesproken de ‘zeer ongemakkelijke situaties’ het onderwerp van gesprek zijn op Twitter, was het ditmaal onze geliefde boerin Annemiek die de gemoederen flink bezig hield. Annemiek zou volgens vele ietwat bozige (lees: met name vrouwelijke) kijkers maar een saaie, stille en ongeïnteresseerde meid zijn. Zo ook volgens Regina. Regina doet er zelfs nog een schepje bovenop en noemt de boerin zelfs een echte #tuthola.

Mannenzaken grijpt in!

Toch lijkt deze heksenjacht op boerin Annemiek door de ogen van vele (lees: vooral mannelijke) Twitterende kijkers niet terecht. Het klopt, Annemiek is hier en daar af en toe wat stilletjes. Maar wat velen vergeten is het feit dat Annemiek helemaal niet veel woorden nodig heeft. Onze lievelingsboerin communiceert (volgens hen) ruim voldoende…

Lees ook: Boerin Annemiek Tindert er op los

(Lees verder onder afbeelding)

Boerin Annemiek

Volgens velen kan het nóg beter

Het is Mannenzaken echter niet ontgaan dat er onder de vaak ‘emotionele’ Twitteraars, ook enkele ‘kritische’ Twitteraars te vinden zijn. Zij leven dan ook volgens het motto: ‘Er is altijd ruimte voor verbetering’. Zo is daar Marc. In eerste instantie lijkt Marc verontwaardigd over het feit dat er buik-gegleden wordt, maar wij weten wel beter. Marc lijkt ons eerder ietwat teleurgesteld dat het van een échte wet T-shirt contest niet kwam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?