Waarom de aanstaande GTST-exit van Romy Monteiro een slecht idee is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is sinds maart 2021 te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De zangeres liet toen weten dat ze het een leuk project vond, vooral in de coronatijd. Binnenkort wordt haar personage Indra Kalkhoven uit de serie geschreven. Dat gaat ze sowieso kijkers kosten!

Waarom vertrekt Romy Monteiro uit Goede Tijden, Slechte Tijden?

Romy Monteiro heeft aangegeven dat ze het GTST-schema wel heftig vindt. Vanwege de versoepelde maatregelen kan ze weer meer bezig zijn met optreden en presenteren. Bovendien heeft ze een tijdelijke rol in het programma. Maar wij vinden het vertrek van Romy Monteiro uit Meerdijk geen goed idee en dit is waarom:

1. Romy Monteiro vindt de GTST-opnames veel te leuk

Romy Monteiro over GTST

Dat liet Romy Monteiro onder andere weten in haar Instagram verhaal. Ze is niet alleen enthousiast over het werk, maar ook over haar “fijne” collega’s. Tel daarbij op dat ze tijdens interviews heel vaak gezegd heeft dat spelen in GTST haar kinderdroom is die uitkomt, en je snapt dat Romy zelf dus nog helemaal niet aan die GTST-exit toe is!

2. Ze is eigenlijk gewoon een soapy

Romy Monteiro in GTST

Romy Monteiro heeft ook gespeeld in musical The Bodyguard; een heel ander soort acteren dus. Ondanks dat het spelen in de soap even wennen was laat ze weten dat het haar passie is. Ze wilt hoe dan ook doorgaan met acteren in series en films. Monteiro heef zelfs aangegeven dat ze alleen weer zou spelen in een musical als er iets heel moois voorbij komt. Zou een vaste rol in GTST ook ‘iets moois’ zijn voor Romy? We hopen van wel!

Lees ook: Vier redenen waarom Inge Schrama een goede kandidaat voor Wie Is De Mol is

3. GTST wilt zich meer focussen op langere gastrollen

Volgens Romy Monteiro gaan de makers van GTST zich meer focussen op gastrollen die weggaan en af en toe weer terugkomen. Romy speelt de (gast)rol van Indra Kalkhoven, die in korte tijd al voor veel drama heeft gezorgd in het programma. Dat komt onder andere door de plannen van Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn. Als Romy als Indra in beeld komt, gebeurt er iets! Het zou dus een domme zet zijn om deze dramaqueen uit de serie te schrijven!

4. We hebben nog geen genoeg van Romy Monteiro als Indra in GTST

Romy Monteiro als Indra in GTST

Romy Monteiro is pas sinds maart 2021 te zien in GTST. Dat betekent dat we pas een deel van één seizoen naar Indra Kalkhoven hebben kunnen kijken. Het nieuwe seizoen van GTST, seizoen 32, startte op 30 augustus 2021. In dat seizoen is het personage van Romy Monteiro nog niet voorbij gekomen. We willen Romy Monteiro natuurlijk nog langer zien in GTST!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.