Vrijgezelle Lisa Vol zet Tinder foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is wellicht het knapste zusje van meidengroep OG3NE. Gelukkig is de prachtige blondine weer single. 

Alle drie de dames van meidengroep OG3NE zijn stuk voor stuk beeldschoon. Maar toch heeft Lisa, als oudste zus, een bepaalde charme die haar jongere zusjes ontbreekt. Ook is Lisa weer op de markt, dus alle vrijgezelle mannen van Nederland die ervan houden om een gokje te wagen kunnen nu hun kans grijpen. Of Lisa ook weer gelijk op zoek is naar een man is maar de vraag, maar haar nieuwste foto op Instagram doet vermoeden van wel. Die kan namelijk zo op Tinder geplaatst worden.

Lees ook: Is OG3NE een drieling?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa trekt gekke bekken op nieuwe foto

Nu Lisa weer vrijgezel is komt haar spontane en leuke kant weer boven drijven. Die heeft ze tijdens haar relatie toch een klein beetje moeten verbergen om alle hongerige mannen van zich af te houden. Maar nu ze juist weer een nieuwe man in haar leven kan binnenlaten is haar spontaniteit terug van weggeweest. Een knipoog of een tong half uit haar mond is dan helemaal niet meer zo raar. Dat zijn gewoon middelen om in te zetten in de zoektocht naar een nieuwe vriend.

Lisa heeft haar nieuwe vriendje al gevonden aan deze foto te zien

Op haar story kan je al zien dat Lisa haar nieuwe vriendje eigenlijk gewoon gevonden heeft. Er bestaat namelijk al iemand die van haar afhankelijk is, altijd naar haar zal luisteren en ook altijd bereid is om te knuffelen. Lisa heeft namelijk een hartstikke lieve kat die haar kan troosten en steun kan bieden in haar nieuwe single bestaan. En die kat is zeer content met het luxe leventje dat hij van Lisa aangeboden krijgt. Zolang de kat er is heeft Lisa misschien ook niet zo’n behoefte aan een nieuwe man.

Lisa Vol houdt zichzelf bezig

Om niet te veel stil te staan bij het feit dat ze tegenwoordig alleen is, stort Lisa zich op werk. Het goede nieuws daaraan is dat je binnenkort dus wel nieuwe muziek kan verwachten van OG3NE. Want niks is zo’n goede motivator voor het schrijven van een liedje als een portie liefdesverdriet. Op het moment dat die gevoelens op papier belanden hoef je nooit meer zonder inspiratie te zitten. Lisa gaat dus binnenkort het beste nummer allertijden schrijven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.