Ook dat nog: Vriendin Max Verstappen heeft al weken ruzie met Jos Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen staat voor het einde van een bloedstollend seizoen. Vriendin Kelly Piquet en vader Jos Verstappen hebben hem het hele seizoen bijgestaan. Toch blijkt nu dat Max’ twee grootste steunpilaren elkaar totaal niet liggen. Sterker nog, ze zijn liever niet in dezelfde ruimte! Dat kon Max er eigenlijk niet bijhebben nu…

Wie wordt de wereldkampioen van de F1 in 2021? Max Verstappen staat nog altijd bovenaan in de ranglijst, maar Lewis Hamilton heeft hetzelfde aantal punten. Alsof die strijd nog niet spannend genoeg was, heeft Max Verstappen ook last van spanning tussen twee belangrijke familieleden. Er is namelijk ergens halverwege het seizoen ruzie ontstaan tussen Kelly Piquet, de vriendin van Max, en zijn vader Jos Verstappen. Waar Max zich vol moet focussen op de strijd voor het wereldkampioenschap, kunnen Kelly Piquet en Jos Verstappen niet meer samen door 1 deur. Sterker nog: ze zijn nooit tegelijk aanwezig tijdens de race-weekenden van Max. Waarom zou dit zijn?

Lees ook: Max Verstappen viert alvast uitbundig feest met vriendin Kelly Piquet

De stille ruzie tussen Kelly Piquet en Jos Verstappen

De verborgen ruzie tussen Kelly en Jos zou onstaan zijn na de veelbesproken incidenten tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton in de Formule 1. Nadat Hamilton Max tegen de boarding reed tijdens de GP van Groot-Brittannië, deed Kelly een aantal vijandige uitspraken op haar Instagram-story. Ze vertelde hierbij: ‘Noem het hoe je het wil noemen: een fout, een race incident (terwijl het duidelijk een inschattingsfout van Lewis was) maar om zó de overwinning te vieren was echt schandalig. Laten we de penalty maar niet eens benoemen’. Kelly had waarschijnlijk niet gedacht dat haar uithaal gevolgen zou hebben. Niemand minder dan Jos Verstappen bleek namelijk niet gediend van de uitspraken van de vriendin van Max. Ze hebben elkaar ontvolgd op Instagram en zijn ze nooit meer tegelijk in de paddock aanwezig als Max een Grand Prix rijdt. Hieronder zie je het bewuste bericht van Kelly Piquet. (bron: Juicechannel).

Juice Channel Max Verstappen Kelly Piquet

Wat betekent dit voor de laatste F1 race van het seizoen?

Nu de laatste race allesbeslissend zal zijn, vraagt iedereen zich af welke van de twee grootste supporters van Max Verstappen aanwezig zal zijn. Verwacht wordt dat zowel Jos Verstappen als Kelly Piquet op komen dagen voor Max’ belangrijkste race ooit. De strijd tussen Lewis en Max wordt op de baan gevoerd, terwijl de strijd tussen Kelly en Jos buiten de baan hopelijk wordt opgelost. Het zou ongemakkelijk zijn als Max wint, maar Kelly en Jos niet samen met Max een feestje kunnen vieren!

Kelly Piquet is niet bezig met race van partner Max Verstappen

Terwijl Max elke dag een update geeft over de race van zijn leven en de focus die daarbij komt kijken, gooit Kelly het over een andere boeg. Recent postte ze namelijk een advertentie in samenwerking met APM Monaco op haar Instagram-pagina. Hier staat de bloedschone Kelly prachtig afgebeeld met sieraden van het benoemde merk. Het mag ook logisch zijn dat dit merk uit Monaco komt; ze woont daar ook. Wij hopen dat deze afleiding de beste strategie is voor komend weekend, want spannend wordt het zeker. Zo bereiden Kelly en Max zich ieder op hun eigen manier voor. Hopelijk houden ze allebei het hoofd koel in Abu Dhabi!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!