Vriendin Gasly enige lichtpuntje in Abu Dhabi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Pierre Gasly vriendin F1 Abu Dhabi

Wij kunnen ’t ook niet geloven: het Formule 1-seizoen zit er alweer op! Liet de vorige race ons nog zien hoe leuk racen soms kan zijn, dan herinnert de race van vandaag in Abu Dhabi ons eraan dat de sport wel een grote beurt kan gebruiken. Viel er tijdens deze optocht dan toch nog wat te zien? Uiteraard!

DRS naar de knoppen

Sinds de invoer van de DRS (drag reduction system), die uitgevonden is om voor méér inhaalacties te zorgen, lijkt het voor ‘goede’ bolides soms bijna té makkelijk om iemand op een recht stuk voorbij te karren. H******e fans klagen dat DRS racers lui maakt: ze wachten met inhalen tot de ‘veilige’ DRS-zone in beeld komt.

We durven het eigenlijk geen toeval te noemen dat het volledige DRS-systeem juist tijdens deze vrij betekenisloze race volledig naar de knoppen ging. Alsof men even wilde testen of het huidige veld weer klaar is voor een DRS-loze Formule 1. Dan is Abu Dhabi, een slecht parcours voor inhaalacties, eigenlijk niet de gewenste ‘speeltuin’ in zo’n situatie. Toen de boel halverwege weer gerepareerd was, kon de optocht weer verder.

Leclerc versus Max

Max Verstappen is één van de weinige coureurs die schijt heeft aan DRS zones. Als hij een gaatje ziet, duikt hij erin. Voor de beste inhaalmanoeuvre van de race moeten we daarom uiteraard bij hem zijn. Ferrari-coureur Leclerc had voorafgaand aan de race nog gewaarschuwd dat hij een aanval op de Nederlander zou plaatsen, maar liet zich tijdens de race aftroeven door zijn concurrent. Een paar vonkjes, een lichte touché, en een mooie tweede plaats voor Max.

Vriendin Gasly schreeuwt het uit

Na zijn orgastische race van vorige keer is het eigenlijk logisch dat Gasly vandaag in geen velden of wegen te bekennen was. Na zo’n uitspatting is bij de meeste mannen de tank leeg. Tijd voor een sigaretje en een periode van rust. De Fransman was duidelijk nog niet klaar om weer de baan op te gaan. Wat heeft hij de afgelopen twee weken allemaal uitgespookt? Bijtanken lijkt hij in ieder geval vergeten te zijn…

Caterina is slechte pompbediende

Zijn vriendin Caterina Masetti Zannini blijkt een hele slechte ‘pompbediende’ (of juist een héle goede). Je moet je man ook soms ópladen, niet alleen ontladen, Caterina! Gasly bleef na een kleine botsing de hele race in het achterveld bungelen. Zal hem na vorige week ’n zorg wezen. Caterina had, aan haar reactie te zien, wél iets meer van de race verwacht. Wij eindigen dit ‘grid girl’-loze seizoen graag met een reeks foto’s van Gasly’s mooie ‘pit girl’. Op een nóg leuker volgend racejaar dan maar!

Race nog even verder

Lewis Hamilton heeft geen tijd voor gezin

Roekeloze radio-dj racet richting Top 2000 stembus

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten