Vreemd: Monica Geuze kleedt zich helemaal uit midden op straat (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Monica Geuze was midden op straat en kleedt zich gewoon helemaal uit! Hoe kon niemand haar zien?

Monica Geuze was onderweg in een busje, maar wat er toen gebeurde was toch wel heel raar. Ze begon zichzelf uit te kleden terwijl ze even stilstonden. Dit is gefilmd, omdat het blijkbaar ging om een promotie filmpje. Normaal zou je denken dat je zo’n video gewoon thuis maakt, maar Monica niet hoor. Zij doet het gewoon lekker in het busje! Je zal je misschien afvragen of ze niet bang was dat ze gezien zou worden tijdens het omkleden. Nou, gelukkig voor haar waren de ramen geblindeerd. Dus kon de influencer goed haar gang gaan zonder dat iemand haar zag.

Bekijk hier zelf de video van wat Monica allemaal aan het doen is!

Monica Geuze

Waar houdt Monica Geuze zich nu mee bezig?

De mooiste vrouw van Nederland in 2021 was Monica Geuze. Ze was toen nog erg veel bezig met vloggen op YouTube. In 2023 gaf ze aan te stoppen met vloggen, omdat ze wat meer privacy wilde. Nu doet ze vooral modellenwerk, of promotiefilmpjes voor merken. Ook heeft ze een podcast gestart met haar vriend Kaj Gorgels. Hierin praten ze over veel verschillende onderwerpen die mensen interessant vinden en over dingen die ze zelf meegemaakt hebben. Alsof dat nog niet genoeg was is ze ook nog eens de host van Videoland Online. Kortom, Monica Geuze heeft alsnog wel erg veel dingen om te doen!

Wil je meer zien van Monica Geuze

Wil je nou volledig op de hoogte blijven van Monica Geuze? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke foto’s van haar leven, mooie kiekjes van haar vakanties, of een sponsorfilmpje tussendoor die ook wel leuk zijn voor mannen. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!