Vreemd: Maan de Steenwinkel niest vrolijk in haar elleboog tijdens eigen optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de steenwinkel is door het dolle heen. Nog even en alle beperkingen bij concerten zijn weg. Ze niest even vrolijk in haar elleboog, dat mag nu toch weer. 

Zangeres Maan de Steenwinkel kan niet wachten tot ze weer ouderwets concerten kan geven zoals ze dat gewend is. Nu alle maatregelen langzaam aan verdwijnen komt die dag steeds dichterbij. Maan is dus enorm vrolijk. Het einde van het jaar speelt Maan in een vol Ziggo Dome, maar tot die tijd kan de zangeres aan de slag met concerten, festivals en optredens. En daar heeft ze weer enorm zin in. Tussendoor moet Maan wel even in haar elleboog niezen, maar dat doet ze met een lach. Want alles mag weer.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel gaat bijna over haar nek van stinkende aankoop

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan is uitermate vrolijk op spontane foto

Nog nooit zag je Maan de Steenwinkel zo vrolijk als op deze foto. Dat mag ook wel, want na al het drama, alle beperkingen en alle maatregelen waar Maan de afgelopen twee jaar mee te maken kreeg, mag de prachtige zangeres eindelijk weer normaal gaan optreden. En dat viert ze met een bijzonder knappe foto van zichzelf. De foto heeft misschien geen kleur, maar daardoor ga je juist meer letten op de prachtige en sensuele vormen van Maan de Steenwinkel. Er is namelijk minder afleiding. En als je daar op gaat letten, dan merk je dat Maan echt wel een van de knapste zangeressen is die Nederland ooit gehad heeft. Van haar lieve gezichtje tot haar prachtige buik, alles aan Maan is mooi. Geen wonder dat de mensen die haar concerten bezoeken altijd zo vrolijk zijn. Die mogen namelijk de hele avond kijken naar een beeldschone Maan de Steenwinkel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan heeft echter wel twee gezichten

Maan is tijdens haar optredens en videoclips misschien wel de meest verleidelijke vrouw van Nederland, maar in het dagelijks leven en op social media presenteert ze zich als een vrij preutse en kinderlijke dame. En dat begint op te vallen. Niet alleen haar fans vinden het raar dat de twee gezichten van Maan zo ver uit elkaar liggen, maar ook mensen als Yvonne Coldeweijer hebben er iets over te zeggen. En dat is vaak niet heel positief. Maan komt de laatste tijd steeds vaker in een negatief daglicht te staan.

Promiscue kleutertje Maan de Steenwinkel wordt wild op deze foto

De knapste zangeres van Nederland wordt als hypocriet gezien. Want aan de ene kant beweert Maan enorm onschuldig te zijn, daar bouwt ze haar imago omheen, maar aan de andere kant zet ze volledig in op haar eigen sensualiteit tijdens optredens, fotoshoots en videoclips. Het levert haar de bijnaam ‘Promiscue kleutertje’ op, een bijnaam waar Maan overigens niet blij mee is. Maar je kan makkelijk zien waar de bijnaam vandaan komt. Het ene moment licht ze met haar knuffeltje in bed en het andere moment maakt ze foto’s als deze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!