Voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Milou laat volgers zweten met strandfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De bijzondere dame Milou Rietjens heeft wel een hele leuke foto online gezet, waar al haar fans momenteel van smelten. 

Je kent Milou misschien nog wel van haar deelname aan het programma Boer Zoekt VrouwDaar kwam ze uiteindelijk smoorverliefd uit, maar het mocht helaas niet voor altijd duren. De boer is inmiddels verdwenen, maar de volgers die ze overhield aan het programma zijn er nog altijd. En natuurlijk moet ze die wel een beetje tevreden houden. Dat doet Milou door allemaal mooie foto’s online te zetten. En daarmee weet ze haar fans echt wel een beetje blijer te maken. Haar nieuwste foto laat Milou zien in een wel heel erg strak badpakje. Die kan je hier bekijken!

Milou Rietjens weet fans erg blij te maken

De nieuwe foto van Milou zorgt ervoor dat haar fans weer ontzettend blij zijn. En geef ze eens ongelijk. Het plaatje laat de mooie blondine op haar best zien. Je kan alle mooie vormen van de prachtige blondine zien. Het pakje laat dan ook maar weinig aan de verbeelding over. Met haar mooie nieuwe strandkleding aan weet Milou we erg goed de aandacht van haar volgers te trekken. De mooie blik van de blondine maakt het natuurlijk helemaal af. Die zorgt ervoor dat je als volger van Milou gelijk helemaal smelt.

Milou Rietjens maakt fans graag blij

De bijzonder goed gevormde blondine maakt haar fans graag blij. Dat doet ze door regelmatig mooie plaatjes van zichzelf online te zetten. En daar kunnen haar volgers natuurlijk enorm van genieten. Er zijn maar weinig mannen in Nederland die nee zullen zeggen tegen plaatjes van een mooie blonde dame in allemaal strakke pakjes. Dat is toch voor velen wel een beetje een zwakte. Milou weet met haar geweldige outfits keer op keer weer te laten zien waarom ze zo leuk is. En haar fans die smullen met iedere foto.

Milou Rietjens hard op weg als influencer

De mooie blondine is momenteel flink bezig met het maken van stappen als influencer. Zes  is nog zeker niet de grootste persoonlijkheid van Nederland, maar heeft toch wel een flink aantal mensen achter haar staan. Milou heeft de afgelopen jaren een flinke hoeveelheid fans verzameld en die vinden het natuurlijk ontzettend fijn om zoveel mogelijk te kunnen zien van de mooie dame. Elke foto van Milou wordt dan ook met veel enthousiasme ontvangen. Met haar mooie plaatjes zorgt Milou ervoor dat haar fans altijd wat te genieten hebben.

Milou Rietjens straalt op mooie foto’s

Of ze nu een badpakje aan heeft of een leuke casual outfit, Milou weet altijd te stralen in haar mooie pakjes. En dat is toch wel flink bijzonder. De mooie blondine zorgt er in ieder geval voor dat ze pakjes uitkiest die haar er op haar best uit laten zien. Met haar mooie vormen zou het toch zonde zijn als ze die teveel gaat verbergen. Dat is niet de bedoeling. Milou probeert dan ook altijd zichzelf zoveel mogelijk te laten zien op haar foto’s en haar fans zijn haar daar erg dankbaar voor.

Meer zien van Milou Rietjens kan op Instagram

Als je nog niet bent uitgekeken op Milou, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie foto’s van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.