Volgers van Roxy Dekker vallen massaal over flink leeftijdsverschil met Koen van Bankzitters (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Zangeres Roxy Dekker en Koen van de Bankzitters zijn sinds kort een stel, maar schelen best wat jaartjes. Is hun leeftijdsverschil té groot? Roxy’s volgers denken van wel…

Zangeres Roxy Dekker en haar vriendje Koen van Heest, bekend van de Bankzitters, hebben samen een TikTok geplaatst waar veel commotie onder is ontstaan. De reacties staan namelijk helemaal vol met berichten over het leeftijdsverschil tussen het stel. Veel volgers van Roxy en Koen vinden dat het verschil veel te groot is en dat dit echt niet kan. Het leeftijdsverschil bedraagt dan ook maar liefst 6 jaar. Roxy is namelijk nog maar 19, terwijl Koen al 25 is. In de video dansen ze samen op een nummer dat een aantal jaar geleden is uitgebracht door de Bankzitters. Daarbij raken ze elkaar veel aan en daarnaast heeft Koen ook een tandenborstel vast, terwijl ze in de badkamer staan. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat ze ook al samen slapen, en dat zal vast niet het enige zijn wat ze samen doen! Bekijk de video zelf via deze link. 

Roxy Dekker zangeres

Volgers Roxy Dekker laten zich horen in de reacties

De volgers van Roxy en Koen houden zich niet in en geven hun ongezouten mening over het leeftijdsverschil tussen het stel. Zo worden de volgende reacties onder de video geplaatst: ”25 en 19, als bro straks 30 is, is zij 23 dat komt zeker goed met kinderen en samenwonen.”, ”Besef toen dit liedje uitkwam was Roxy 15 haha.” Toch zijn er ook een aantal volgers die het koppel steunt. Zij vinden vooral dat leeftijd geen rol speelt in verliefdheid en vinden Koen en Roxy juist heel schattig samen.

Meer zien van Roxy en Koen kan op Instagram

Kan jij geen genoegen krijgen van de knappe zangeres Roxy Dekker? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De knappe zangeres is zeer actief op haar kanaal en verwent haar volgers regelmatig met de mooiste selfies. Daarnaast deelt ze af en toe ook beelden van concerten of andere zangfilmpjes. Ook is ze niet bang om veel van zichzelf te laten zien en deelt dan ook heerlijke privéfoto’s. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen. Ben jij ook benieuwd naar het zes-jaar-oudere vriendje van Roxy, Koen van Heest? Neem dan ook een kijkje op zijn kanaal. Hier deelt hij vooral privébeelden en daarnaast geeft hij je ook een kijkje in zijn werkomgeving bij de Bankzitters.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!