Volgers Romy Monteiro vermoeden cosmetische ingreep vanwege deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze begint haar dag weer goed. Een volger roept namelijk dat ze weer iets heeft laten doen. En Monica heeft daar een passend antwoord op.

Heeft Monica Geuze een ingreep laten doen?

Hoewel je er nergens iets over leest, vermoeden bepaalde volgers van Monica Geuze dat de knappe dame iets aan zichzelf heeft laten doen. Waar of niet, Monica ziet het niet echt als een compliment. Niet de ideale manier om een dag mee te beginnen, zo’n bericht. Gelukkig zijn er nog zat volgers die wél een complimentje over hebben voor de brunette. Toch heeft Monica weinig reden tot klagen; ze is namelijk even van huis om volledig tot rust te komen. Daar hoort het afspeuren van je eigen socials natuurlijk niet bij!

Monica Geuze geniet van een weekendje in een luxe resort

De knappe brunette heeft het er maar druk mee. Ze is presentatrice, podcaster en is natuurlijk ook altijd druk bezig met haar socials. Logisch dus dat Monica even behoefte had om weg te gaan van haar drukke leventje en even helemaal tot rust te komen. Daarom heeft ze besloten om een spa weekend te houden. En dat bevalt Monica prima. Ze deelt nog wel even een paar leuke foto’s vanuit de spa. Allereerst deelt ze een foto waar ze zonder shirt poseert voor een spiegel. En dat ziet er wel heel spannend uit. Het wordt maar weer eens goed duidelijk hoe knap Monica eigenlijk is. Normaal kan je dat ook al wel zien, maar dit soort foto’s maken het nog net even extra duidelijk.

Monica geniet van de rust in paradijs

Monica  is dus even heerlijk een paar dagen aan het genieten. Lekker in de luxe baden dobberen en eventjes helemaal tot rust komen. Natuurlijk zou het weekend niet compleet zijn zonder een wijntje in de hand. Je ziet ook wel aan Monica dat ze het dit weekend enorm naar haar zin heeft. Dat is mooi, want dan kan ze weer met frisse moed beginnen aan haar drukke leventje. Dat wacht namelijk op niemand. Na even helemaal bij te zijn gekomen in  paradijs besluit Monica dat het weer tijd is om terug te keren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.