Volgers geschokt: Inge Schrama is nu echt van aardbodem verdwenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Inge Schrama heeft een haat-liefde relatie met social media. Heel onregelmatig plaatst ze nog eens een foto van zichzelf. Maar nu lijkt ze echt van de aardbodem verdwenen. 

Slecht nieuws voor alle volgers van de populaire actrice Inge Schrama. Waar Inge voorheen nog een beetje van zich liet horen op social media, is ze nu compleet digitaal van de aardbodem verdwenen. Dat betekent geen leuke foto’s meer van Inge, die al bijna anoniem door het leven probeerde te gaan. de afgelopen jaren verdween Inge al uit het publieke oog en probeerde ze een rustig leven te leiden, ver weg uit de spotlight. Na haar GTST-exit was dat ook echt nodig voor de geliefde actrice. Maar nu heeft ze dus al het contact met de buitenwereld stop gezet. Iedereen vraagt zich dus terecht af: Gaat het wel goed met Inge Schrama?

Lees ook: Inge Schrama (ex-GTST) eindelijk weer actief op Instagram

Hoe zat het ook alweer met Ingmar Schrama?

Inge was nog een relatief jong meisje en een nieuwkomer in medialand toen ze begon aan de rol van Sjors in Goede Tijden, Slechte Tijden. Destijds, in 2003, stond ze ook nog bekend onder de naam Ingmar Schrama. Die heeft ze vanwege verwarring laten vallen voor het makkelijker te onthouden Inge. Maar na jaren het favoriete soapmeisje te zijn stopte Inge vrij plotseling met haar werkzaamheden bij GTST. Later bleek dat de actrice met een burn-out te maken had en noodgedwongen moest stoppen vanwege haar gezondheid. Met pijn in het hart nam ze afscheid van haar GTST vriendinnen en stopte ze per abuis met acteren. Helemaal uit de schijnwerpers verdween ze niet, want Inge bleef op haar social media mensen op de hoogte houden van haar gezondheid. Lang werd gedacht dat Inge ooit nog wel terug zou keren naar de langstlopende soapserie van Nederland. Maar na lange tijd kondigde Inge zelf aan dat dit niet meer zou gebeuren. Sinds die werd het steeds stiller rondom de actrice.

Inge Schrama focust op gezin, niet op foto

Tijdens haar periode in Goede Tijden, Slechte Tijden hadden de schrijvers een flinke uitdaging voor de boeg. Terwijl haar personage Sjors onvruchtbaar was, kampte Inge zelf met een zwangerschap. Toch is ze dat aardig gelukt te verhullen. Inge beviel destijds van haar eerste dochter en alles leek goed en gezond. Maar een gezin combineren met een fulltime baan als GTST, waar er steeds meer van de actrice werd gevraagd, bleek te veel. Nadat Inge gestopt was met acteren gaf ze aan de focus te willen leggen op haar gezinnetje. En dat heeft ze de afgelopen jaren dan ook gedaan. Inge heeft de rust opgezocht en heeft al haar tijd en energie in haar gezin gestoken, waar ze flink wat energie weer voor terug kreeg. Nu trekt Inge zich dus volledig terug de anonimiteit in, waarschijnlijk om zich nog meer op haar gezin te kunnen focussen. De mooie Instagram foto’s laat ze dus voortaan achterwege. Jammer voor haar volgers, maar ongetwijfeld fijn voor Inge. Die laat de stress van social media ver achter zich.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!