Volgers bezorgd om Sylvie Meis na foto met zéér weinig kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis wil maar al te graag opvallen met haar outfitjes. Deze keer gaat ze alleen nog een stapje verder. Zo ver, dat haar volgers zich zorgen om haar maken.

Sylvie Meis verbaast haar volgers week in week uit met de meest verleidelijke outfitjes. Elke week is het weer genieten geblazen. Deze keer gaat ze zelfs nog een stapje verder. Deze keer heeft ze bijna niks aan, het is zelfs zo weinig dat haar volgers bezorgd raken om Sylvie Meis.

Sylvie Meis is van top tot teen zichtbaar

Niet alleen de volgers van Sylvie Meis maken zich bezorgd. Niemand minder dan Chantal Janzen spreekt ook haar bezorgdheid over Sylvie Meis uit. Ze heeft zo weinig kleding aan dat Chantal Janzen er ook iets van zegt. De beeldschone blondine staat warm binnen in een gebouw te poseren. Chantal Janzen zegt daarom “Lieverd zet wel ’n muts op als je naar buiten gaat”. Met zo weinig kleding aan is het ook niet verantwoord om naar buiten in de kou te gaan. Maar dat het niet verantwoord is om zo naar buiten te gaan, betekent niet dat het binnen niet kan. Integendeel zelfs, van top tot teen is Sylvie Meis helemaal zichtbaar. De kleding van de beeldschone blondine bedekt veel, maar tegelijkertijd ook weinig. Het ziet er allemaal heel verleidelijk uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis draagt het outfitje niet zomaar

Wanneer Sylvie Meis zo’n sensueel outfitje aantrekt moet daar een reden achter zitten. Waar ze naartoe gaat weet niemand, het enige wat de beeldschone blondine laat weten is dat ze klaar is voor de avond. Aan het outfitje te zien zal ze vast naar een gala voorstelling gaan of lekker uit eten. Wie met haar mee gaat heeft in ieder geval genoeg te zien.

Sylvie Meis loopt op straat met flinke inkijk

Sylvie Meis is een Nederlands model, maar is steeds meer de Duitse kant aan het opgaan. Ze begint onder haar Instagram posts nu ook al Duits te praten. Dat is alleen nog niet het ergste, ze woont nu namelijk ook al een lange tijd in Duitsland. Hierdoor spotten we de prachtige blondine nog maar zelden in ons kikkerlandje. Ze loopt nu ook over straat in Duitsland met een flinke inkijk. Ze heeft een heerlijke jurk aan die bij de voorgevel weinig dekkend is. Hierdoor is er een deel van haar voorgevel goed zichtbaar. Haar volgers worden, begrijpelijk, helemaal wild.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis kijkt sensueel in de camera

Ondanks alle verleidelijke outfitjes kan Sylvie Meis ook casual kleding dragen. Nu ze casual kleding draagt moet ze het meer hebben van haar prachtige gezicht. Met haar rode lippen en beeldschone ogen kijkt ze sensueel in de camera. Je bent per direct verkocht wanneer je naar dit heerlijke kiekje kijkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!