Volgens deze foto is Kim-Lian van der Meij de Octopus in The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel we nog niet veel van de octopus in The Masked Singer hebben gezien, zijn er al genoeg hints die erop wijzen dat Kim-Lian van der Meij stiekem ook meedoet aan het populaire zangprogramma…

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Masked Singer heeft een groot deel van Nederland weer aan het denken gezet. Hoewel de meesten nog druk aan het brainstormen zijn over de eerste aflevering, is ons onderzoeksteam al door naar de volgende. Eerder gingen er al geruchten dat Emma Heesters zich verstopt heeft in het krokodillenkostuum. Ook de rest van de deelnemers heeft het programma inmiddels al bekend gemaakt. We werden geïntroduceerd met een hoop nieuwe maskers; zo kregen we te horen dat we onder andere de giraffe, het biggetje, de octopus, de haai en het elfje op het podium kunnen verwachten.

Wie is de octopus in The Masked Singer?

Bij de bekendgemaakte deelnemers sprong er één gelijk uit: de octopus. Het kostuum valt erg op door de glitters en opmerkelijke pastelkleuren. Na een grondig onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat het zomaar kan dat actrice Kim Lian van der Meij de Octopus is in The Masked Singer. Het doel van het programma is natuurlijk om de kijkers en de jury op het verkeerde been te zetten. Toch zijn er verschillende aanwijzingen die erop wijzen dat de presentatrice en zangeres meedoet aan het programma…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Masked Singer Octopus Kim-Lian van der Meij heeft ’tentakels’

Een octopus heeft acht tentakels. Dat betekent dat het zeedier heel veel dingen tegelijk kan doen. En laat dat nou net dé specialiteit van Kim-Lian van der Meij zijn. Van der Meij is van alle markten thuis en is dan ook altijd bezig. Nu weten we dat niet alle hints gegeven worden door het programma; je moet zelf ook wat verder kijken dan je neus lang is. Kim-Lian heeft niet ongeveer, maar precies acht tentakels. De job die het meeste tijd in beslag neemt is natuurlijk haar rol als moeder. Daarnaast is ze ook nog eens filmactrice, musicalactrice, zangeres, playbackster, stemactrice en danseres. Tel daar haar deelname aan spelshows, waaronder The Masked Singer, van Kim-Lian bij op: acht! Dat kan bijna geen toeval zijn toch?

Lees ookDeze foto bewijst dat Emma Heesters de krokodil is in The Masked Singer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Kim-Lian staat in contact met de zee

Kim-Lian van der Meij heeft niet alleen acht tentakels, maar is daarnaast ook nog eens gek op (of in) het water. Het is wel erg verdacht hoe vaak ze te vinden is in de jacuzzi, het zwembad of de zee. Het zwembad in de tuin heeft de actrice helemaal zelf gebouwd. Die klus verliep overigens niet helemaal soepel, want het gezin heeft er nog lang op moeten wachten. Sinds een maand heeft de actrice ein-de-lijk een eigen ‘aquarium’ in de achtertuin! Daar blijft het niet bij, want Kim-Lian wordt in haar woonplaats ook nog eens omringd door zee. In 2018 is ze naar het noorden geëmigreerd. Daar woont ze nu op één van de eilandjes bij de kust van Stockholm. De foto hierboven in het water, die ze op Instagram deelt, maakt het plaatje compleet: Kim-Lian van der Meij is de octopus in The Masked Singer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.