Voetjes van de vloer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
OG3NE Dance

De finalisten van Dance Dance Dance namen het gisteravond in een bloedstollende strijd tegen elkaar op. En hoewel Bo de Munk inmiddels niet meer mee doet, was het toch een heerlijk avondje. Voornamelijk door de mooie dames die nog wél in de race zaten.

De afgelopen tijd hebben de kandidaten zich keihard voorbereid en dat kon je zien. Achttien uur per week trainen pakt heel goed uit. Ze missen geen beat. De moves spatten ervan af. Zo werd het toch nog een hele hete avond.

Get on up!

Een avond met zó veel vrouwelijk schoon en we openen met een mannensolo. Een kleine teleurstelling, maar op zich wel goed, want dan heb je later meer om van te genieten. Maar de teleurstelling viel weg op het moment dat Vincenzo begon te dansen. Hij ontpopt zich als een echte funk soul brother. Op de zwoele funky deuntjes van James Brown laat hij zien wat hij in huis heeft. Voor zo’n berg charisma in je smoel kan je alleen maar respect hebben. Dat vond de jury ook, een dikke 10!

Halloween

OG3NE heeft dankzij hun drukke schema Halloween gemist, maar dat halen ze tijdens de finale nog even in door allemaal verkleed te gaan als The Joker. Hun dansjes die avond leverde hen verder wel de winst op. Volgens sommigen erg onterecht, maar we denken niet dat we ons daar heel druk om hoeven te maken.

Hete dame

Want in ons boekje noteren we Nochtli namelijk als winnaar van de avond. Deze dame was zo heet, dat het een wonder is dat de studio niet in brand is gevlogen. In de trainingsbeelden sprongen de vonken er al vanaf. Nadat Nochtli voor de vijfde keer op Vincenzo belandde waren we wel een beetje jaloers. Gelukkig werd de trouwe kijker beloond met een interessant uitzicht halverwege de show. Misschien is een nachtjapon ook geen goed idee om in te dansen. Net een tikkeltje te stout Nochtli, maar wij klagen niet.

Deze hete dame gooide ook nog een beetje olie op het vuur met haar Burlesque dans. En daar kregen wij het allemaal wel warm van. Dat Nochtli stout kon zijn wisten we wel. Vorig jaar stond ze ook met een erg spannende reportage in de FHM.

Dit bericht bekijken op Instagram

🥈HAPPY, PROUD, OVERWHELMED WITH LOVE FROM YOU GUYS😭💜 Thank you to everyone who believed in us from the start.. @og3ne congrats babies with the first place, you girls rocked it!!😍🔥 Even though we didn’t win, We raised 50.000 euro for the cancer fund in the Netherlands and I am so grateful to be able to do this for them😫 @vinchenzomusic loved doing this with you chico and wouldn’t change a thing🥰! Thank you @timorworld for giving me this chance & believing in me as a person. All the choreographers, Dancers, people behind the scenes, if you read this, so much love for you!- Overall the most epic tv program I’ve ever done, a dream came true!😭 Dance dance dance it was a pleasure💁🏻‍♀️💜💜💜 This won’t be the end..

Een bericht gedeeld door Nochtli Peralta Alvarez 🇲🇽🇳🇱 (@nochtlii) op

Voor de dames ook wat wils

Wie trouwens denkt dat Dance Dance Dance alleen maar op mannen gericht is, komt bedrogen uit. Richting het einde van de avond besloot Jandino ook even uit de kleren te gaan. Eerlijk is eerlijk, hij heeft flink de gym bezocht zo te zien. Maar het is wel schaamteloze zelfverheerlijking. Misschien heeft hij het nodig om zijn – volgens velen – gebrek aan humor te compenseren? Voor de volgende keer zeggen wij alvast JandiNO. Net als het publiek trouwens aan sommige blikken te zien.

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...