Voetbalvrouw pakt haar moment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kunnen op dit moment niet van onze favoriete voetballers genieten. Een leuke bijkomstigheid is wel dat we hun vriendinnen en vrouwen ‘dankzij’ de verplichte quarantaine véél beter leren kennen. Deze dames pakken hun moment om aan de wereld te laten zien dat ze méér zijn dan alleen modepopjes op de tribunes zijn. Gelukkig blijken veel van hen niet alleen sportief, maar kunnen ze qua balgevoel  best aardig mee met hun man.

Het zal voor voetbalprofs ook even flink aanpassen zijn. Normaal spenderen deze gasten ongeveer de helft van hun dag ‘op de club’, en zijn ze in het weekend al helemaal drukbezet. Nu zien ze hun vriendin of vrouw ineens veel vaker dan gewend, met als resultaat dat ook wij die WAGs (Wives and Girlfriends) nu vaker in actie zien!

Op handen gedragen

Omdat je de voetbalvrouw normaal los van de voetballer ziet, is bij het grote publiek niet bekend hoe de chemie tussen de twee is. Maar in corona-tijden zijn ze de hele tijd samen thuis, dus worden ze min of meer gedwongen om één-tweetjes te maken. Wist jij dat het tussen Ajacied Nicolás Tagliafico en zijn vrouw Caro Calvagni zó goed boterde, dat hij haar letterlijk op handen draagt?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caro Calvagni🌸 (@carocalvagni) op

De Argentijnse linksback moet wel op gaan passen dat zijn beeldschone vriendin het niet té hoog in de bol krijgt. Hoewel hij natuurlijk gewend is om het zestienmetergebied schoon te houden, gaat dit toch een beetje te ver…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caro Calvagni🌸 (@carocalvagni) op

Fijne Fitnessbuddies

Bij veel andere voetballers is het gelukkig wél twee handen op een buik. In sommige gevallen vinden ze in hun vrouw zelfs de ideale trainingspartner. Wat dacht je van het Duitse model Kira Winona, die haar vriend David Neres optimaal ondersteunt in z’n dagelijkse fitnessroutine?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door David Neres (@davidneres) op

Ook professioneel bikinibabe Rose Bertram, zorgt er graag voor dat de techniek van haar man Gregory van der Wiel op peil blijft. Samen houden ze in de achtertuin een aardig balletje (lees: plee-rolletje) hoog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram) op

Baas boven baas. Cristiano Ronaldo wordt thuis vertroeteld door zijn vrouw. Ze zorgt voor een prettig uitzicht tijdens zijn conditietrainingen, en werkt als het moet ook even het ‘opskeertje’ van haar man bij. Als ze hem écht een dienst wil bewijzen pakt ze dat gekke samoerai staartje ook even mee met die tondeuse…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.