Voetbalster Jackie Groenen deelt heerlijke foto vanuit hotelbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na hard rennen op het voetbalveld heeft Jackie Groenen een avondje relaxen wel verdiend. Een jaloersmakende Instagramfoto onthult dat een broek zeker geen deel uitmaakt van Jackie’s chill-outfit!

Onderhand één van de grootste namen in het professionele vrouwenvoetbal: Jackie Groenen. Ze is niet meer te missen en duizenden mensen volgen haar avonturen op het veld. Echter is Jackie ook in haar privéleven zeker het volgen waard. Een recente Instagram foto showt haar in een heel ander licht.

Jackie Groenen relaxt in privézwembad in nietsverhullende outfit

Profvoetbalster Jackie Groenen is een plezier voor het oog. Zowel op als naast het voetbalveld houdt de beeldschone blonde de aandacht vast, en bijna 350 duizend mensen volgen haar doen en laten op Instagram. Duidelijk is dat Jackie één grote prioriteit in het leven heeft, en dat is knallen op het voetbalveld. En al die intense voetbalfoto’s maken de zeldzame kiekjes waarin de 28-jarige Tilburgse ons een kijke in haar privéleven geeft extra bijzonder. Natuurlijk willen we allemaal weten hoe Jackie zo strak en gespierd blijft, maar als professionele voetbalheldin begrijpt Jackie haarfijn dat relaxen en ontspannen net zo belangrijk is. In een intiem kijkje achter de schermen showt de sportieve blonde hoe zij haar spieren soepel houdt. En je zou het niet verwachten, maar dat doet ze met lekker dobberen in een zwembad in een superdeluxe hotel in Parijs! Dan heb je het leven voor elkaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Op de foto zien we Jackie Groenen in nietsverhullende zwemkleding bijna dubbelgevouwen in een zwemband liggen. Ze plaagt fans met een kijkje van gespierde benen en strakke armen. Met haar blonde haar in een lage losse knot is Jackie het hoogtepunt van rust en ontspanning. Ook het zachte licht en kleine lege zwembad geeft een hele intieme sfeer. Wij zouden met alle liefde bij Jackie in het water liggen. Wellicht dat een massage nog helpt!

Is Jackie Groenen single?

En ja hoor, dames en heren, we hebben nog een kans: Jackie Groenen is namelijk single. De beeldschone topsporter heeft al een tijdje geen man in haar leven, dus de zwembad spot is nog beschikbaar. Ruime tijd geleden vertelde de blondine dat haar drukke leven het lastig maakt een relatie gaande te houden. In het Brabants Dagblad werd ze gevraagd wat ze nog mist in het leven. Jackie hoefde er geen seconde over na te denken: “Een vriend, want daar heb ik nog geen tijd voor gehad. En een jukebox.” Voor wie een versierpoging gaat wagen is het de classic boombox onder het raam dus nog aan te raden. In hetzelfde interview hintte ze ook al welke muziek welkom is onder haar vensterbank, namelijk The Beatles en Fleetwood Mac. Dus voor wie een poging wil wagen: nou weet je het.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen heeft beauty én brains

Dat Jackie Groenen onverslaanbaar is op het voetbalveld geloven we allemaal heilig in, en ook haar oogverblindende glimlach doet onderhand geen ogen meer opkijken (maar wel harten sneller kloppen, natuurlijk). Minder bekend is dat de profvoetbalster ook nog eens enorm slim is! Naast haar sterrencarrière in het internationale vrouwenvoetbal heeft de nu 28-jarige leeuwin ook nog even Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd. Zowel op als buiten het veld bewijst de ambitieuze blondine steeds opnieuw hoe gedrevenheid eruit ziet. Voor de tentamens vloog ze altijd op en neer. “Dan betaalt Chelsea mijn vlucht. Zij vinden het belangrijk dat ik me naast mijn voetbalcarrière blijf ontwikkelen.”, aldus Jackie in een interview met een nieuwsblad van Tilburg University.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...