Voetbalster Daniëlle van de Donk speelt in één team met haar piepjonge blonde vriendinnetje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Voetbalster Daniëlle van de Donk hoefde niet ver te zoeken om de liefde te vinden. Die liep gewoon in haar eigen verdedigingslinie rond!

Daniëlle van de Donk is een Nederlandse voetbalster die sinds 2021 speelt bij Olympique Lyon in Frankrijk. Ook speelt ze sinds 2010 al bij het Nederlands Elftal, waar ze nog steeds een goede indruk maakt. Haar vriendin is Ellie Carpenter. Een Australische voetbalster die sinds 2020 toevallig óók bij Lyon speelt. Maar écht toevallig is dat niet. Ze hebben elkaar namelijk leren kennen bij de Franse topclub. In het vrouwenvoetbal komt het overigens wel vaker voor dat twee meiden uit hetzelfde team een relatie met elkaar hebben. Het is dus niet een heel raar, hoewel je dat in het mannenvoetbal natuurlijk moeilijk voor kunt stellen! Ze hebben zich met Lyon onlangs geplaatst voor de finale van de Champions League en dat is voor beiden een droom die uitkomt. Ze zullen het deze keer wéér opnemen tegen FC Barcelona, wat eigenlijk geen verassing meer is. Sinds het jaar 2015/2016 werd het Europese toernooi in het vrouwenvoetbal altijd gewonnen door één van deze twee teams.

Relatie Daniëlle van de Donk en Ellie Carpenter

De 32-jarige Nederlander heeft inmiddels al een tijdje een relatie met de 23-jarige Australiër. Er zit dus een aardig verschil in leeftijd tussen, maar dat breekt ze niet. Ze laten af en toe op Instagram weten hoe blij ze met elkaar zijn en ze gaan zelfs trouwen! Het stel heeft niet bekend gemaakt wie het gevraagd heeft aan de ander, maar dat het gaat gebeuren is zeker. Daniëlle zal een stuk eerder stoppen met haar voetbalcarrière en heeft aangegeven dat ze dan altijd met Ellie mee zal gaan. Waar het ook heen is. Zelfs als ze terug naar Australië wilt staat ze open om daarheen te verhuizen. Maar we zullen zien hoe het allemaal gaat lopen!

Wil je de twee dames samen zien op allerlei foto’s? Klik dan hier om een kijkje te nemen!

Van de Donk en Ellie voetbal

Meer zien van Daniëlle en Ellie

Wil je de relatie van de twee of alleen het leven van Daniëlle of Ellie op de voet volgen? Neem dan een kijkje op de Instagram van Van de Donk of de Instagram van Carpenter!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.