Vivienne van den Assem verklapt ruige voorkeur met verrassende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem is een vrij stoere dame. Dat kan je ook wel zien als je haar een beetje volgt. Ze houdt enorm van ruig!

Muziekliefhebster Vivienne is lyrisch over het nieuwe album van Harry Styles, maar laat ook weten dat ze héél erg geniet van de nieuwe muziek van Duitse band Rammstein. We wisten dat ze van rock hield, maar zó ruig hadden we niet van haar verwacht. Vivienne komt ondanks haar muzikale voorkeuren toch altijd wel een beetje braafjes over. Maar blijkbaar schuilt er veel meer achter Vivienne dan in eerste instantie gedacht. Zo is Vivienne echt wel een ouderwetse rockchick, die het liefste de hele dag harde muziek aanzet en headbangt. Misschien dit jaar de Top2000 maar door Vivienne laten presenteren, dan krijgen alle oude rocknummers ook een keer de liefde die ze verdienen.

Lees ook: Foto: Vivienne van den Assem gooit beentjes op het dashboard

Vivienne gaat helemaal los op Rammstein

Je zou het misschien niet helemaal achter haar zoeken, maar de muzikale voorkeur van Vivienne is toch echt wel heel erg ruig. Zo luistert ze het liefste de hele dag naar Rammstein op het hardste volume. Nu wisten we al dat Vivienne een groot fan was van rockmuziek, dat zegt ze zelf vaak genoeg. Je ziet het ook in de manier waarop ze zich kleed, ook tijdens de uitzendingen van RTL BoulevardDaar komt ze altijd aanzetten in een bandshirt. Maar ook metal, grunge en andere muziekstijlen waarbij het vooral gaat om lekker hard mee schreeuwen, zijn besteed aan Vivienne. Ze oogt misschien als een lieve vrouw, maar stiekem is ze een hele ruige dame.
Vivienne heeft ook een hele andere kant

Maar is Vivienne dan alleen maar een hele stoere rockchick, die dag en nacht naar harde muziek luistert? Nee hoor, ze heeft ook nog een hele andere kant. Zo kan Vivienne ook enorm elegant en charmant overkomen, bijvoorbeeld in een leuk jurkje of strak broekpak. Zo stond ze laatst ook al mooi te poseren voor de cover van Jan magazine. En dat zag er natuurlijk helemaal niet verkeerd uit. De prachtige presentatrice weet zichzelf wel mooi op de foto te zetten. Gelukkig staat ze er in die momenten niet alleen voor. Met een fotograaf, een styliste en andere helpers zorgt Vivienne ervoor dat ze het beste van zichzelf laat zien.
Vivienne is het beste van twee werelden

Vivienne kan dus zowel verschijnen op een high-class galafeestje, en daarna, met een kleine outfit change, gewoon springen en dansen op harde muziek. Deze knappe presentatrice is wat dat betreft wel het beste van twee werelden. Ze is erg veelzijdig en dat is alleen maar mooi. Voor haar werk is dat ook goed, dat zorgt ervoor dat Vivienne voor veel dingen kan worden ingezet. Haar voorkeur ligt natuurlijk wel bij de harde muziek, maar dat zal niemand echt heel erg verbazen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!