Vivienne van den Assem deelt jaloersmakende foto op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem zit ineens op het strand! Gelukkig deelt ze een schitterende foto met haar volgers…

Vivienne van den Assem maakt haar volgers jaloers via een nieuwe foto op Instagram. De RTL Boulevard-presentatrice een wel heel warme foto waarmee ze sommige volgers zeker jaloers maakt…

Vivienne van den Assem met de benen in de zon

Onlangs deelde Vivienne een hele mooie foto via Instagram. De presentatrice ligt namelijk in zwemkleding op het strand! Waar bevindt ze zich nu weer? Nou, Vivienne is lekker op Curaçao! Maar ook op het zonnige eiland blijft de presentatrice doorwerken. Ze zegt bij de foto; “Werkplek voor vandaag“. Maar toch kon ze het niet laten, om haar volgers lekker jaloers te maken met deze hete foto. Ze ligt nog in de schaduw, maar ze zal vast het zonnetje van Curaçao geproefd hebben. Wanneer gaan we Vivienne weer op Radio 2 horen en zien bij RTL Boulevard? Het is natuurlijk zonde om slechts een klein weekje op zo’n bestemming te blijven…

Lees ook: Foto: Vivienne van den Assem duikt toilet in met vermomde BN’er

Vivienne blikt terug op tijd uit Wie Is De Mol?

Onlangs blikte Vivienne terug op haar tijd uit het razend-populaire programma Wie Is De MolDe presentatrice vond het een geschikt moment om dat te plaatsen op de avond van de finale van het afgelopen seizoen. Even een leuk terugblikje. Vivienne: “Omdat het de avond van de WIDM finale is – een kleine tb naar seizoen 2009 toen ik nog een gupje was en slechts een paar opdrachten verwijderd van de ultieme test“. Leuke trip down memory lane dus, als je het Vivienne vraagt. Toch bracht dit bericht ook nog wat kritiek met zich mee. Mensen vonden dat Vivienne het onderwerp van de WIDM-finale naar haarzelf toetrok, alsof het over haar ging. Haar volgers lieten weten; “#HowcanImakethisaboutme“. Al waren het er niet veel, kreeg ze van sommige volgers te horen dat het niet allemaal om haar draaide. Zou Vivienne het onderwerp naar haar toe willen laten trekken, of simpelweg gewoon een leuk terugblikje plaatsen?

Vivienne deelt wel heel donkere outfit

Vivienne deelde onlangs een leuk kiekje van haar outfit op Instagram. De presentatrice maakte een selfie, waarop haar nogal zwarte outfit te zien was. Zoals ze zelf zegt: “Black in business“. Is dit een geschikte outfit voor een uitzending RTL Boulevard, of lijkt het eerder alsof ze klaar is om naar een begrafenis te gaan? In ieder geval vond Vivienne dit een uiterst geschikte outfit, dus trok ze hem lekker aan. Groot gelijk, heeft de presentatrice. Haar volgers vonden het kennelijk ook een prachtige outfit, de reacties zijn dan ook positief. Er zitten zelfs een paar reacties tussen over de kleurrijke ogen van Vivienne.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..