Vivienne van den Assem deelt jaloersmakende foto op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem zit ineens op het strand! Gelukkig deelt ze een schitterende foto met haar volgers…

Vivienne van den Assem maakt haar volgers jaloers via een nieuwe foto op Instagram. De RTL Boulevard-presentatrice een wel heel warme foto waarmee ze sommige volgers zeker jaloers maakt…

Vivienne van den Assem met de benen in de zon

Onlangs deelde Vivienne een hele mooie foto via Instagram. De presentatrice ligt namelijk in zwemkleding op het strand! Waar bevindt ze zich nu weer? Nou, Vivienne is lekker op Curaçao! Maar ook op het zonnige eiland blijft de presentatrice doorwerken. Ze zegt bij de foto; “Werkplek voor vandaag“. Maar toch kon ze het niet laten, om haar volgers lekker jaloers te maken met deze hete foto. Ze ligt nog in de schaduw, maar ze zal vast het zonnetje van Curaçao geproefd hebben. Wanneer gaan we Vivienne weer op Radio 2 horen en zien bij RTL Boulevard? Het is natuurlijk zonde om slechts een klein weekje op zo’n bestemming te blijven…

Lees ook: Foto: Vivienne van den Assem duikt toilet in met vermomde BN’er

Vivienne blikt terug op tijd uit Wie Is De Mol?

Onlangs blikte Vivienne terug op haar tijd uit het razend-populaire programma Wie Is De MolDe presentatrice vond het een geschikt moment om dat te plaatsen op de avond van de finale van het afgelopen seizoen. Even een leuk terugblikje. Vivienne: “Omdat het de avond van de WIDM finale is – een kleine tb naar seizoen 2009 toen ik nog een gupje was en slechts een paar opdrachten verwijderd van de ultieme test“. Leuke trip down memory lane dus, als je het Vivienne vraagt. Toch bracht dit bericht ook nog wat kritiek met zich mee. Mensen vonden dat Vivienne het onderwerp van de WIDM-finale naar haarzelf toetrok, alsof het over haar ging. Haar volgers lieten weten; “#HowcanImakethisaboutme“. Al waren het er niet veel, kreeg ze van sommige volgers te horen dat het niet allemaal om haar draaide. Zou Vivienne het onderwerp naar haar toe willen laten trekken, of simpelweg gewoon een leuk terugblikje plaatsen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne deelt wel heel donkere outfit

Vivienne deelde onlangs een leuk kiekje van haar outfit op Instagram. De presentatrice maakte een selfie, waarop haar nogal zwarte outfit te zien was. Zoals ze zelf zegt: “Black in business“. Is dit een geschikte outfit voor een uitzending RTL Boulevard, of lijkt het eerder alsof ze klaar is om naar een begrafenis te gaan? In ieder geval vond Vivienne dit een uiterst geschikte outfit, dus trok ze hem lekker aan. Groot gelijk, heeft de presentatrice. Haar volgers vonden het kennelijk ook een prachtige outfit, de reacties zijn dan ook positief. Er zitten zelfs een paar reacties tussen over de kleurrijke ogen van Vivienne.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?