Vivienne van den Assem deelt deepfake-foto van zichzelf met ander lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zet je schrap: het lijf van Vivienne van den Assem gaat de komende maanden flink veranderen. Gelukkig niet zo snel als de presentatrice met deze foto doet vermoeden…

Om haar werkgever een plezier te doen pakte Vivienne van den Assem haar computer erbij om een foto te bewerken. De presentatrice is namelijk zwanger, maar kon dat nog niet echt bewijzen met een foto van haar groeiende buik. Dan maar een foto bewerken! Ze pikte een opvallend lijf uit voor haar vreemde zwangerschapsfantasie…

Vivienne van den Assem in verwachting van tweede kindje

Vivienne van den Assem is in verwachting van haar tweede kindje! De presentatrice heeft nog geen bolling in haar buik, dus besloot ze om haar gezicht op het zwangere van Rihanna te plakken, die al wél iets verder is. De foto was expres vlug en matig bewerkt, zodat mensen goed kunnen zien dat het om een grap gaat. Het is in ieder geval een originele manier om je aankondiging te doen! Ondanks dat RTL-Boulevard deze foto waarschijnlijk niet gaat gebruiken, is het verhaal erachter natuurlijk fantastisch. Zo deelt de presentatrice ook een ‘officiële’ foto via Instagram, om het goede nieuws aan te kondigen. “+1, @Arnevterphoven”. Samen met haar man Arne verwacht ze binnenkort dus haar tweede kind. Op de foto is ook te zien hoe haar zoontje op haar buik ligt, en luistert of hij al wat kan horen. Een liedje van Rihanna misschien?

Lees ook: Vivienne van den Assem verklapt ruige voorkeur met verrassende foto

Vivienne van den Assem deelt kiekjes van fotoshoot

Onlangs deelde Vivienne van den Assem kiekjes via Instagram van een fotoshoot die ze had gedaan. De presentatrice is namelijk te zien in het JAN-magazine. En ze heeft hiervoor een hele fotoshoot moeten ondergaan, dus dat wat nogal een klus. In ieder geval weet de presentatrice goed hoe ze moet poseren, en dat is te zien. Op elke foto straalt de brunette helemaal, en het lijkt net of ze al een modellen verleden heeft. In het magazine bespreken ze vooral hoe het was voor Vivienne om moeder te worden, en op alle foto’s trekt ze verschillende outfits aan. De outfit die Vivienne draagt op de cover, is zeker . Ze is te zien in een knalblauw pak, met een open voorkant.

Vivienne in KEK Magazine

Ook is Vivienne binnenkort te zien in het KEK Magazine. Hier zal het vooral over de tweede zwangerschap gaan van de presentatrice, en hoe zij hier mee omgaat. Een echte superster dus, die Vivienne! We gaan haar binnenkort toch echt even moeten missen zodra haar zwangerschapsverlof begint. Reden genoeg om nu nog even extra van haar te genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!