Vivianne Miedema en Lieke Martens vormen onverwacht nieuw setje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivianne Miedema en Lieke Martens zijn allebei gelukkig in de liefde. Toch gaan deze twee Oranje leeuwinnen een speciale relatie beginnen…

Vivianne Miedema is officieel klaar bij haar club Arsenal. De topspeelster laat weten klaar te zijn voor een nieuwe stap. Maar waar naartoe, blijft nog maar de vraag. Wordt het Barcelona, waar ze samen met Lieke Martens in de voorhoede kan schitteren, of wordt het toch een andere topclub? Nou, volgens Spaanse journalist Oriol Domènech is het al bekend, en zal de spits binnen twee weken haar transfer officieel maken.

Vivianne Miedema binnenkort te zien bij Fc Barcelona

Het begint er sterk op te lijken dat Vivianne Miedema haar overstap naar Fc Barcelona werkelijkheid aan het maken is. Het is altijd al haar droom geweest om naar Barcelona te gaan, en nu lijkt deze droom uit te komen. In de zomer is Miedema officieel transfervrij, en Fc Barcelona wilt hier dan ook goed gebruik van maken. De topspits schijnt dan ook al een tijdje op het lijstje te staan van de Spaanse topclub. Mocht Miedema bij Fc Barcelona tekenen, kan ze gaan schitteren in de voorhoede met mede-Nederlander Lieke Martens. De twee zijn in ieder geval al goed op elkaar ingespeeld. Domènech verwacht in ieder geval al dat Miedema binnen twee weken van Barcelona is. Ook circuleerde haar naam nog even rond bij Paris Saint Germain, maar dit lijkt slechts bij wat roddels te blijven. Dat de aanvalster gewild is, mag duidelijk zijn. In vijf seizoenen wist Miedema 74 keer te scoren en groeide hiermee uit tot één van de beste aanvalsters binnen het vrouwenvoetbal.

Lees ook: Deze sportieve vrouw ligt thuis op Miedema te wachten

Miedema nu al standbeeld bij Arsenal

Ondanks het vertrek van Miedema bij Arsenal, heeft ze nu al een standbeeld weten binnen te halen. Ze is hiermee de eerste vrouw die een standbeeld heeft weten te bemachtigen bij Arsenal. Haar voorgangers waren onder andere Dennis Bergkamp en Thierry Henry. Miedema is in ieder geval hartstikke blij met haar nieuwe standbeeld; “Can’t believe I have a statue outside of the Emirates Stadium, the first female statue at Arsenal!“. En of ze het verdiend is, valt niet te betwijfelen. Miedema wist 74 keer te scoren in vijf seizoenen, en is hiermee uitgegroeid tot een wereldvoetbalster. Zou ze in de toekomst ook een standbeeld bij Camp Nou, het stadion van Fc Barcelona weten te bemachtigen? Weet ze daar net zo hard te schitteren als bij de Engels topclub Arsenal? In ieder geval komt ze bij Fc Barcelona in één van de beste vrouwenploegen ter wereld, dus weet ze net zo goed te presteren daar als bij Arsenal? In het Spaanse team is in ieder geval meer concurrentie aanwezig. Zou dit voor Miedema een punt zijn om voor te vrezen? Of is het juist alleen nog maar meer motivatie, voor de topspits?

Vivianne Miedema en Lieke Martens samen voorin?

Het heeft er alle schijn van dat de 25-jarige Vivianne vanuit Engeland, waar ze nu speelt voor Arsenal in Londen, richting het warme en zonovergoten Barcelona gaat. Daar wacht een manager, advocaat en natuurlijk Lieke haar op. Vooral die laatste vrouw heeft erg veel zin in Vivianne.  De twee dames spelen beide voorin bij hun elftal en mocht Vivianne blijven hangen in Barcelona dan vormen ze een droomkoppel in de aanval bij de Spaanse club. Ze hebben dit immers al bewezen bij Oranje.

Vivianne en Lieke brullen samen al

Bij Oranje spelen de twee leeuwinnen al een tijdje voor allerlei titels en prijzen. En ze hebben samen al het nodige gewonnen. Buiten Oranje, in de Champions League, zijn ze tot nu toe nog concurrenten te noemen. Maar die relatie voelde misschien toch wat raar aan. Dit maakt een overstap naar Barcelona nog een heel stuk logischer voor Vivianne. Ziet Lieke het ook allemaal wel zitten? Of is ze toch bang dat Vivianne als ploeggenoot haar komt vervangen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...