Vieze Freek (van Suzan & Freek) kruipt tussen de benen bij gewillige partner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Freek van het bekende duo Suzan en Freek blijkt toch even iets meer een vieze jongen te zijn dan gedacht aan de hand van deze video. 

De bekende zanger, en de helft van het duo Suzan en Freek, blijkt toch iets viezer in elkaar te zitten dan in eerste instantie werd gedacht. De beste man zat namelijk tussen de benen van zijn zeer gewillige partner. Oh Freek toch! En tot overmaat van ramp werd er ook nog eens een belastende video gemaakt op dat moment. Maar was het allemaal inderdaad zo erg, of viel het uiteindelijk wel mee? Daarvoor zal je toch echt zelf de video moeten kijken. Die zegt meer dan duizend woorden. Kijk dus snel en oordeel zelf over dit knotsgekke duo.

Lees ook: Suzan & Freek delen veelzeggende foto na gerucht over open relatie

Suzan en Freek gaan lekker los in knotsgekke video

Het duo maakt de mensen om hen heen helemaal gek met hun wilde dansmoves en gekke bewegingen. Het duo is zo aan elkaar gewend, dat ze ook de vreemde gewoontes van elkaar hebben overgenomen. Als Freek dus door de benen van Suzan kruipt, wordt dat niet eens meer als gek ervaren. Zo zijn ze gewoon. En de mensen om hen heen hebben daar dus dag in, dag uit meet dealen. Dat er nog niemand gestopt is bij de show van Suzan en Freek achter de schermen is dus een klein beetje een wonder. Zelf zien ze de humor van hun acties nog wel in en ze zijn niet van plan om op korte termijn te veranderen. Dus iedereen kan maar beter gewend raken aan Suzan en Freek en hun vreemde gedrag.
Suzan en Freek nog steeds heel erg gek op elkaar

De twee artiesten zijn nog steeds ongelooflijk gek op elkaar. Het duo kreeg het afgelopen jaar nogal te maken met roddels van alle kanten. Zo zou Freek regelmatig vreemd gaan, onder andere met Maan de Steenwinkel en zouden Freek en Suzan een open relatie hebben met elkaar. Maar ondanks de roddelmachine lijkt het er eerder op dat het koppel nog steeds heel erg gek op elkaar  is en dat laten ze natuurlijk graag even zien op de foto. Regelmatig delen ze leuke en foto’s waar ze innig met elkaar op staan. Als dat geen bewijs is van hun liefde, wat dan wel? Niets drijft Suzan en Freek uit elkaar. dat kan ook niet, want bij wie moeten ze nu nog terecht met hun vreemde gedrag?
Suzan en Freek zijn voor elkaar gemaakt

Met hun vreemde gedrag en lekker gekke avonturen zijn de twee artiesten wel echt voor elkaar gemaakt. Dat merk je wel als ze bij elkaar in de buurt zijn. Suzan en Freek zijn in dat opzicht twee handen op één buik. Je moet heel erg je best doen om de twee tortelduifjes van elkaar te scheiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!