Vies kijkende Bridget Maasland onthult het geheim van haar nieuwste look

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland heeft een nieuwe look, maar nog wel hele vieze blikken. Die zijn blijkbaar niet gericht op Yvonne Coldeweijer

Laatst was Yvonne Coldeweijer in de uitzending van RTL Boulevard aanwezig. En dat leidde weer tot flink wat speculatie onder het televisie kijkend publiek. Bridget gaf namelijk een hele vieze blik in de richting van Yvonne. Daardoor leek het net of de prachtige blondine een hekel aan haar had. En dat viel dan weer goed te begrijpen, aangezien Yvonne destijds flink wat zooi over Bridget en André onthulde. Er zou dus genoeg reden zijn voor Bridget om Yvonne niet te mogen. Daar bleek alleen volgens beide dames niks van waar. er is geen enkele sprake van vijandigheid tussen de twee. Waar wel sprake van is, is het feit dat Bridget een bijzonder mooie nieuwe outfit heeft. En die moest ze natuurlijk even showen bij haar volgers.

Lees ook: Niet te stoppen: Bridget Maasland verslindt derde man in één week

Het geheim achter de goede foto van Bridget

Natuurlijk kan Bridget dat niet alleen, zo’n knappe look als deze heeft veel meer dan één slim brein nodig om te bedenken. Gelukkig heeft Bridget hulp van haar styliste, die ze ook uitvoerig bedankt in haar posts en stories. Zonder haar styliste is Bridget hopeloos verloren. Iedere man van Nederland mag trouwens de stylist van Bridget op zijn blote knieën bedanken. Want zonder haar zag de knappe presentatrice er natuurlijk bij lange na niet zo goed uit. In haar strakke pakjes kan Bridget erg goed voor de dag komen. Haar styliste heeft in ieder geval heel erg goed door welke outfits werken voor het van Bridget en welke niet. Bridget mag haar zeker in dienst blijven houden.

Hoe zit het nou met de vuile blikken van Bridget naar Yvonne Coldeweijer?

In de media wordt heel hard verkondigd dat Bridget en Yvonne een hekel aan elkaar hebben. Bridget zou het dan ook absoluut niet leuk hebben gevonden dat Yvonne langs kwam in RTL Boulevard en zou dit duidelijk hebben gemaakt door een aantal gemene en vuile blikken te werpen in de richting van Yvonne. Die heeft dat overigens niet zo ervaren. Volgens Yvonne was Bridget alleen maar enorm professioneel en vriendelijk. Als ze Yvonne niet mag, dan heeft ze dat erg goed verborgen. Yvonne heeft alleen maar lof voor Bridget en het hele team van RTL Boulevard. Aangezien Bridget op haar beurt Yvonne haar verhaal weer deelt op Instagram, kan je er wel vanuit gaan dat het goed zit tussen de twee blondines.

Er is geen sprake van een ruzie tussen de blondines

Er is dus geen sprake van een heftige ruzie tussen de blondines. Ze lijken ondanks al het drama elkaar wel te mogen. Er is dus een kans dat Yvonne binnenkort weer aanschuift bij RTL Boulevard. En daar wordt iedereen gelukkiger van. Yvonne is niet alleen slim en heeft de laatste nieuwtjes, maar naast Bridget weet ze zichzelf ook goed staande te houden in de studio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.