Vier redenen waarom Yolanthe Cabau van Kasbergen perfect past in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft best wat succes in het zonnige Spanje. Maar er zijn genoeg redenen waarom ze ook perfect zou passen in een Nederlandse serie als GTST.

Als actrice is Yolanthe Cabau van Kasbergen voornamelijk werkzaam onder de Spaanse zon, al is ze af en toe weer in een Nederlandse bioscoopfilm te zien. Toch blijven haar Nederlandse roots erg aanwezig. Misschien eens tijd om weer een keer in een Nederlandse serie te gaan acteren. En welke serie beter dan Goede Tijden, Slechte Tijden? De moeder van alle Nederlandse series is de perfecte plek voor Yolanthe om weer terug te gaan naar het Nederlandse televisie landschap.

Lees ook: Wie is het lekkerste zusje van Yolanthe Cabau op deze foto’s?

1. Yolanthe zou GTST enorm opleuken

Eerlijk is eerlijk, Meerdijk is langzaam aan het vergrijzen. De nieuwe gezichten vertrekken net zo snel het fictieve dorp als dat ze arriveren. Het is dus nodig tijd dat Goede Tijden, Slechte Tijden een opfrisser krijgt. En dat kan in de vorm van Yolanthe. Ze zou een enorme aanwinst zijn voor de serie. Met haar prachtige uiterlijk weet ze de show gelijk een beetje op te leuken. Zo trekt GTST straks nog een record aantal kijkers aan. Met Yolanthe in de cast kan de serie alleen maar beter worden. In het stoffige Meerdijk kan ze als een ware verleidster de boel eens lekker opschudden.

2. Op deze foto is Yolanthe net het Spaanse nichtje van Ludo Sanders

De familie Sanders zorgt altijd voor drama binnen Meerdijk. Ludo, aan het hoofd van de familie, zorgt al jaren voor intrige, problemen en een hoop gedoe. Maar de rest van zijn familie kan er ook wat van. Om in die chaos een nieuw lid van de familie Sanders te introduceren is natuurlijk een geweldig idee. Yolanthe kan het zoveelste telg uit het Sanders nest spelen, dat na een lange sabbatical in Spanje terug is gekomen naar Nederland om de boel eens lekker op te schudden.

3. Yolanthe is niet onbekend met drama

GTST bevat misschien een hoop drama, maar het privéleven van Yolanthe is ook soapwaardig. Eerst was er natuurlijk de hele rel rondom Jan Smit, waarbij de moeder van de Volendamse zanger bij hoog en laag beweerd dat Yolanthe de gehele inboedel van Jan zou hebben gestolen nadat de twee het uit maakten. Yolanthe heeft dit altijd ontkent, maar de beschuldigingen vlogen flink heen en weer. Daarna ging Yolanthe jaren samen met voetballer Wwesley Sneijder. Yolanthe en Wesley werden al één dag na Yolanthe’s Break-up met Jan Smit gespot. Dat maakte natuurlijk ook een hoop los. 9 Jaar later had Wesley een net te leuk avondje met Gaby Blaaser en sindsdien vliegt Yolanthe solo.

4. Yolanthe kan heel goed acteren

Je zou het bijna vergeten, maar Yolanthe is absoluut geen slechte actrice. Hoewel ze niet in veel Nederlandse films gespeeld heeft, is ze zeker wel een klein hoogtepuntje elke keer dat ze op het scherm verschijnt. GTST zou dus van geluk mogen spreken als Yolanthe mee zou doen aan de serie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!