Vier Pasen met deze stoute konijntjes!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miley gaat topless, Emily showt haar billen!

Iedereen viert Pasen op eigen manier: de één gaat naar de kerk, de ander… trekt haar kleren uit! Miley Cyrus en Emily Ratajkowski vallen dit jaar in die tweede categorie!

Emily Ratajkowski was tijdens Pasen op de set van een fotoshoot te vinden. Ze verkleedde zich als stout konijntje, en ging met de billen bloot!

Miley Cyrus ging voor een algemene Paasgroet, geheel in eigen stijl natuurlijk: topless, met de bekende uitgestoken tong, en ook een paar konijnen oortjes.

Vrolijk Pasen allemaal!

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten