Video: Zwangere Marieke Elsinga geniet enorm van meerdere mannen: “Het is heerlijk!”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga plaatst een video waarin ze overduidelijk flink aan het genieten is van meerdere mannen. Ze zegt er ook nog eens bij dat ze het heerlijk vindt!

Marieke Elsinga heeft een video gedeeld op haar Instagrampagina. Hier zegt ze dat ze erg aan het genieten is van twee mannen. Ze ligt lekker languit op de bank en laat zich verwennen door de mannen. Ze vindt het heerlijk schrijft ze erbij. Het gaat natuurlijk over een nieuwe aflevering van ‘The Bachelor’. Dit seizoen pakt het programma het namelijk net iets anders aan. Ze hebben in plaats van één bachelor dit keer twee bachelors. Ook zijn het dit keer onbekende Nederlanders in plaats van bekende Nederlanders. Marieke Elsinga is overduidelijk fan van het nieuwe concept, ze vindt het heerlijk om te kunnen genieten van twee mannen. Bekijk de video hieronder!

Marieke Elsinga krijgt enorm veel kritiek over trieste grap

Marieke Elsinga heeft een grote fout gemaakt tijdens haar radio-uitzending. Tijdens een ochtendshow voor Qmusic maakte ze een grap over de dood van de rapper Def Rhymz. Ze vroeg zich tijdens de uitzending namelijk af, of ze tijdens het laten zakken van zijn kist een gedeelte van een van zijn liedjes zouden laten horen. In het nummer ‘Schudden’ hoor je in het refrein namelijk ‘zak zak zak’. Deze grap is bij enorm veel luisteraars diep in het verkeerde keelgat geschoten. Dat is ook wel begrijpelijk, want het is een hele onsmakelijke grap. Zou Marieke Elsinga nu gecanceld worden?

Marieke Elsinga biedt haar excuses aan voor onsmakelijke grap

Intussen heeft Marieke haar excuses al aangeboden voor de onsmakelijke grap die ze maakte tijdens haar ochtendshow. Ze vertelde dat ze daar met haar collega Mattie aan het praten is als vrienden. Hierdoor denkt ze er niet altijd over na dat ook de rest van Nederland meeluistert. Hierdoor zegt ze nog al eens dingen waarvan ze later denkt, dit had ik beter niet kunnen zeggen. Ze beseft dat ze vooral de nabestaanden heeft gekwetst en zegt hier dus sorry voor.

Meer zien van Marieke Elsinga doe je haar Instagram

Wil jij meer zien van radio-presentatrice Marieke Elsinga? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post Marieke veel beelden uit haar privéleven. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!