Video: Zangeres MEROL verliest topje op podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie wel eens bij een concert van MEROL is geweest, weet dat de Nederlandse zangeres er een wild feestje van maakt. Deze keer ging ze zó hard, dat haar topje losraakte. Rock ’n Roll als ze is, wisselde MEROL gewoon live op het podium van bovenkleding!

MEROL leeft op het randje, ook tijdens haar optredens. De roodharige zangeres, die eigenlijk Merel Baldé heet, staat niet alleen bekend om haar originele teksten, maar ook om haar excentrieke outfits op het podium. Zo verschijnt ze regelmatig in doorzichtige pakjes, retro-outfits met glitters, en soms zelfs met slechts het topje van een setje zwemkleding. Haar fans smullen van de show, zeker ook omdat MEROL absoluut uit haar dak gaat tijdens haar performance. Geen wonder dat er wel eens iets sneuvelt. Deze keer was Merel aanwezig in Middelburg toen haar topje het zomaar begaf tijdens een bescheiden dansje. Ze kon zichzelf nog net op tijd bedekken met haar handen en haar lange rode haren!

MEROL trekt nieuw topje aan tijdens optreden

Zangeres MEROL is bezig aan een lange zomer vol met optredens. Overal in Nederland en België staat ze op het podium. Zo werkt ze bijna alle festivals af, maar doet ze ook bekende en minder bekende concertzalen in ons land aan. Deze keer streek ze samen met haar band neer in het altijd gezellige Middelburg. Het ging er tijdens het optreden weer ouderwets wild aan toe; het publiek stuiterde samen met MEROL mee op de beats toen het noodlot toesloeg. Het piepkleine topje van de zangeres begaf het zomaar! Ineens had MEROL haar handen niet meer vrij om de microfoon vast te pakken. Gierend van het lachen probeerde de zangeres zichzelf te bedekken, terwijl ze doorging met zingen. Na een kort en ongemakkelijk momentje besloot ze toch op zoek te gaan naar een nieuw bovenstukje…

MEROL komt goed voorbereid het podium op

Gelukkig is zangeres MEROL uitermate goed voorbereid op dit soort scenario’s. Ze lijkt zelfs trots op de manier waarop ze het incident oploste. De zangeres zette een filmpje, dat vanuit het publiek genomen is, van het moment online. In het bijschrift vertelt ze dat ze al een vermoeden had dat haar topje het niet de hele avond zou houden. Als voorzorgsmaatregel had ze een reserve-topje aan een haakje gehangen in de buurt van haar keyboardist. Toen ze ineens letterlijk zonder topje voor een zaal met honderden mensen stond wist ze dus precies waar ze moest zijn voor een snel verkleedpartijtje. Toen ze zich, weer aangekleed, tot haar publiek keerde stak ze triomfantelijk twee handen de lucht in. Ze vervolgde haar optreden vervolgens alsof er niks gebeurd was. Wat een strijder, die MEROL!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen