Video: Yvonne Coldewijer wordt bezongen in loflied Meau bij Even Tot Hier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldewijer wordt geliefd door enkelen, maar gehaat door de meeste. Gelukkig krijgt ze, uit onverwachte hoek, een gratis lofliedje om haar een hart onder de riem te steken.

Yvonne Coldewijer heeft het gedaan. De trotse eigenaresse van Juice Channel is het gelukt om met haar roddels een van Nederlands meest succesvolle roddel kanalen te worden. Ze is de Story, Shownieuws, RTL Boulevard en vele andere platforms inmiddels gepasseerd. Als je kijkt naar de populariteit tenminste. Qua journalistieke waarde loopt ze nog wel achter. Yvonne zit er soms nog wel is naast met haar roddels over BN’ers en hun leven. Maar dat deert de kijkers van haar programma en volgers van haar Instagram natuurlijk erg weinig. Yvonne gaat gewoon lekker door, en dat terwijl “professionals” bij roddelbladen en talkshows steeds jaloerser worden. Yvonne wordt zelfs een beetje gehaat door roddelend Nederland en bekend Nederland. Soms heeft ze zelfs een rechtszaak aan haar broek hangen Gelukkig krijgt ze ook af en toe bijval uit onverwachte hoek. Bijvoorbeeld recent in het satirische programma Even tot Hier. Er wordt zelfs voor Yvonne gezongen!

Speciale Yvonne krijgt speciaal nieuw liedje

Af en toe is het tijd om ook Yvonne te helpen. De roddelende blondine heeft het ook niet altijd makkelijk en zoekt dan vooral ondersteuning bij haar volgers. Die willen haar roddels altijd wel aanhoren en delen. Maar nu heeft ze nieuwe, onverwachte vriendschappen gesloten. Even tot Hier, een komedieshow waarin Van der Laan & Woe als presentatoren wekelijks even terugblikken op de weer, helpt Yvonne. Zangeres Meau komt er ook nog even bij en schreef een nummer voor de gossip-girl. Dat zal vast en zeker helpen om alle jaloezie en haat te vergeten.

Nederlandse tv jaloers?

Het lied van Meau is hard nodig, want Yvonne is nu zelf het doelwit geworden van roddelend Nederland. Verschillende programma’s trekken haar validiteit in twijfel. Ze hebben blijkbaar weinig zelfkennis, want ook zij verkopen meestal roddels. Toch vinden zij zichzelf beter dan de jonge, sappige blondine met haar kanaal. Uiteindelijk kijken ze met jaloezie hoe de blondine hen heeft ingehaald. Zou dit een laatste poging zijn van de oeroude tv programma’s om hun bestaansrecht aan te tonen? Of hebben ze een punt? 

Lijflied eert snelle Yvonne

Yvonne is met haar Juice Channel sneller, concreter en vooral een stuk populairder dan de stokoude roddelbladen of talkshows op RTL en SBS. Mede daarom krijgt ze nu een leuk liedje, waarin dat nog is wordt aangestipt. De makers van Even tot Hier zijn hartstikke trots op de harde werkster, die maar doorgaat en doorgaat met roddelen. Ondanks dat ze steeds vaker door de roddels in de rechtszaal te vinden is.

Liegende Yvonne wordt berecht

De criminele Coldeweijer moet bijvoorbeeld sommige roddels af en toe “terugdraaien”. De uitspraken die ze online had gedaan over zangeres Samantha Steenwijk moest ze bijvoorbeeld terugnemen laatst.  Boetes en lange celstraffen blijven nog uit gelukkig. Yvonne kan lekker doorgaan met leugens en halve waarheden verspreiden. Af en toe een rechtszaal bezoeken en het doelwit zijn van jaloerse tv-presentatoren brengt haar alleen maar nog meer kijkers en aandacht. Een nu heeft ze ook een nieuw intro nummer voor haar kanaal. Zo zie je maar weer: liegen loont!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!