Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér wijze in beeld!

video van Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau kennen we van haar modebewuste kledingstijl, en natuurlijk van haar prachtige uiterlijk. Als vrouw zijnde heb je een hele hoop accessoires om jezelf een stuk mooier te maken. Ook Yolanthe Cabau maakt daar graag gebruik van! In onderstaande video zie je dat de Nederlandse actrice haar nagels heeft laten doen. En ze is er super blij mee, dus deelt ze het resultaat met haar volgers op Instagram! Alleen lukt het niet helemaal door een prominent gastrolletje van haar voorkant die alle aandacht wegneemt. Die flinke van de brunette is ook moeilijk om buiten beeld te krijgen. Ook al heeft Yolanthe nog zo haar best gedaan om de afleidende rondingen buiten de video te houden. Misschien zou het haar helpen om een shirt aan te doen zonder diepe V-hals. Maar dat is alleen een tip voor de volgende keer, mocht ze nog naar een alternatieve oplossing zoeken!

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau laat oogverblindende troeven zien tijdens filmopnames

Wesley Snijder hoopt op herstart relatie met Yolanthe Cabau

Onlangs zat de ex van Yolanthe Cabau, Wesley Sneijder, bij het YouTube-programma van Robbert Rodenburg Open Kaart. Hier zegt hij: “Ik ben nog steeds gelukkig vrijgezel.” Wesley is momenteel niet op zoek, wil geen vaste relatie en is al helemaal niet aan het daten, want dat vindt hij maar niks. De bekende oud-voetballer stelt zich niet open, omdat hij hoopt weer samen te komen met Yolanthe. Toen de twee in 2019, na acht jaar huwelijk, uit elkaar gingen, deed hij er alles aan om weer bij elkaar te komen. “Eerst wil je haar heel erg vastgrijpen, maar eigenlijk heb ik beseft dat het loslaten belangrijker is”, vertelt hij. “Om vervolgens misschien weer iets op te bouwen.” Na al die jaren houdt Sneijder nog altijd hoop op een verzoening. “Het zou ’geweldig’ zijn als dat lukt. Dat zou het mooiste zijn wat er is.”

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau laat meer zien dan ze denkt in strak t-shirtje

Yolanthe blijft nog altijd de grote liefde van Wesley Sneijder

Verder in het programma Open Kaart vertelt Wesley heel openlijk dat Yolanthe nog altijd zijn grote liefde van zijn leven blijft! “Wij waren niet alleen getrouwd, we waren ook beste maatjes”, legt hij uit!” Ze vertelden elkaar dingen altijd als eerste. Ook nu we uit elkaar zijn. Als er dingen spelen, vraag ik haar om advies, en andersom. Want wij kennen elkaar het beste. Die band blijft ook zo als ze verliefd wordt op een ander.” Wesley en Yolanthe kregen in 2009 een relatie en stapten een jaar later in Italië in het huwelijksbootje. In 2015 kregen zij samen een zoontje, Xess Xava. De twee gingen in 2019 uit elkaar. “Ik heb het verknald. Meerdere keren”, zei Wesley Sneijder toentertijd. Hoe Yolanthe hier tegenover staat, heeft de knappe actrice nog niet laten weten. Het zou natuurlijk ontzettend mooi zijn als het ex-koppel weer zal herenigen, zeker voor Wesley als hij helemaal niet openstaat om te gaan daten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...