Video: Oververhitte Yolanthe Cabau flasht Instagram volgers in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In deze video trekt Yolanthe Cabau haar shirtje naar beneden, tot grote schrik van haar Instagram volgers.

Yolanthe Cabau trekt haar topje omlaag

Onlangs plaatste Yolanthe Cabau wel een heel pittig filmpje op haar Instagram stories. Ze is op het strand geweest en filmt zichzelf in de badkamer waar ze laat zien dat ze ontzettend is verbrand. Terwijl ze haar rode showt aan het internet, trekt ze ineens haar hemdje naar beneden. Vervolgens drukt ze met haar vingers op de verbrandde plekken om te laten zien hoe ernstig het is.

Yolanthe Cabau geniet van warm weer in luchtig, geel badpakje

In een ander filmpje in het Instagram verhaal van Yolanthe, filmt ze zichzelf in een verhullend en zonnig badpakje op het strand. De kleur staat haar fantastisch en representeert perfect de laatste zonnestralen van deze zomer. De outfit maakt ze helemaal af met een grote zonnehoed én een mooi, klein kettinkje. Deze prachtige vrouw is helemaal thuis in de zomerse scène.

Gordon maakt zijn move op jarige broer van Yolanthe, Xavier Cabau

Kort geleden plaatste Yolanthe heel wat leuke foto’s op haar Instagram samen met haar broer. Xavier Cabau is namelijk jarig. Dat viert ze met een aantal liefelijke kiekjes van zichzelf met haar broer. De comments lopen vol met felicitaties, maar één van die reacties springt eruit. Gordon reageert met “Is hij single?”. We kennen Gordon eigenlijk ook niet anders. Hij flirt er altijd op los met de jonge en knappe mannen die hij tegenkomt. Zal Xavier de vraag naar liefde beantwoorden?
Yolanthe Cabau laat zichzelf helemaal onderkliederen

Het is geen geheim dat Yolanthe een ontzettend leuk zoontje heeft: Xess Xava. Samen hebben ze de grootste schik. In een filmpje dat ze deelt op haar sociale media is te zien hoe ze samen met Xess Xava heerlijk aan het kliederen is met verf. Xess Xava mag zijn moeder helemaal beschilderen en zij laat af en toe ook een likje achter bij hem. Vervolgens zie je haar zoontje zijn oksels zelf maar insmeren met verf. Er wordt flink gelachen tussen de twee en het resultaat is een prachtig kunstwerk.

Zoontje van Yolanthe Cabau ziet geen vader binnen het gezin

Sinds Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava naar LA zijn verhuisd in Amerika, ziet het zoontje van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder zijn vader niet zo vaak meer. Wel zoeken Yolanthe en haar zoontje zijn vader regelmatig op wanneer ze in Nederland zijn. Een tijd geleden waren ze zelfs nog met z’n allen op Ibiza. Hier zou ook de nieuwe vlam van Yolanthe, Lentini Eersteling aanwezig zijn geweest. Toch lijkt Xess alleen zijn moeder en zichzelf te zien als één gezin. Hij heeft laatst een tekening gemaakt voor zijn moeder waarop hij zijn gezinnetje getekend had. Dat gezinnetje bestond alleen uit zichzelf en Yolanthe. Ook schreef hij op de tekening: “Voor mama, ik houd van jou voor altijd.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!