Video: Yolanthe Cabau duikt achter de schermen voor vlugge guilty pleasure

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau weet hoe ze mannen moet verleiden. In de video die zij onlangs op haar sociale media deelde, gaat het allemaal om haar guilty pleasure…

Yolanthe Cabau duikt achter de schermen tijdens filmopnames

Onlangs deelde Yolanthe Cabau met haar volgers op haar sociale media een video van zichzelf. Ze is achter de schermen bij de opnames van een Nederlandse film waar zij een rol in gaat spelen. Tussen de opnames door pakt ze even haar telefoon erbij om een mededeling te doen en om een vraag te stellen aan haar volgers. Ze vertelt dat ze binnenkort iets heel lekkers en zoets gaat lanceren. Terwijl ze vertelt over haar zoete lancering bedenkt ze zich een vraag. Ze wil namelijk weten wat de guilty pleasures van haar fans zijn. Ze geeft haar volgers twee opties, namelijk: ‘chocolade’ of ‘iets anders…’. Het is dus wel duidelijk wat de guilty pleasure van Yolanthe is… Je raadt het al… Chocolade!

Yolanthe Cabau heeft spannend avontuurtje op donkere locatie

Kort geleden plaatste de mooie actrice Yolanthe Cabau een video op haar Instagram verhaal waarin ze laat zien dat ze in de auto zit in het donker. De tekst erbij is “goedemorgen”, dus het zal wel erg vroeg zijn geweest. Na de video komt er op haar verhaal een tweede video voorbij van een lange weg zonder enige verlichting. De video geeft een beetje een eng gevoel aan de kijker. Yolanthe vindt het maar spannend en zet er dan ook een tekst bij: “Is het normaal dat ik deze plek een beetje eng vind?”. Wij zullen die vraag voor je beantwoorden, Yolanthe: Ja! De video heeft zelfs iets weg van een scène uit een horrorfilm. Gelukkig laat ze kort daarna ook nog op haar sociale media aan haar volgers weten dat ze de rit heeft overleefd en nu veilig bij ‘haar & make-up’ aanwezig is. Ze is klaar voor weer een nieuwe draaidag, want als laatste plaatst ze ook nog een video op haar Instagram verhaal van achter de schermen.

De zoete lancering van Yolanthe Cabau

Zoals in het eerste kopje stond, zou Yolanthe iets lekkers en iets zoets gaan lanceren. Die lancering heeft plaatsgevonden en ze heeft daarvan een hele schattige video op haar Instagram gedeeld met haar volgers. Het product dat ze lanceert is ijs, maar niet zomaar ijs. Ze heeft gezonde proteïne ijsjes ontwikkeld speciaal als gezonde snack, na een workout of als lekker toetje. De video die ze online heeft gezet is van haar samen met haar zoontje terwijl ze met z’n tweeën van een ijsje genieten aan de kant van het zwembad. Samen hebben ze de grootste lol onder het genot van een gezonde snack. Het is ook allemaal wel heel snoezig om te zien. Yolanthe zet erbij in het bijschrift: “IJs is mijn nieuwe beste vriend!” en om bij de video aan te sluiten zegt ze ook dat de ijsjes geweldig zijn voor kinderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.