Video: Wielrenster Puck Moonen showt haar hele lijf zonder fietspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen kennen we vooral in haar strakke fietspakje, maar zoals in haar recente post zagen we haar nog niet vaak. Deze video op instagram mag je niet missen…

Wielrenster Puck Moonen uit de kleren op vakantie

Iedereen kent Puck Moonen wanneer ze haar wielrenkleding aan heeft. Deze kleding liet ze op vakantie achterwege en liet haar volgers daarvan meegenieten. In haar meest recente post laat ze een mooie compilatie van haar zonnige vakantie zien. Wat meteen duidelijk wordt is dat dit géén fietsvakantie was! Puck heeft haar wielerpakjes thuis gelaten, en alleen maar setjes badkleding in haar koffertje meegenomen! Op de foto’s zie je dat het fietsen wonderen doet voor haar lijf. Lekker bezig Puck! Naast badkleding heeft Puck ook luchtige zomerjurkjes meegenomen. Die kan ze met dat figuurtje uiteraard ook goed hebben! Op alle beelden waar Puck haar gezicht laat zien zien we haar breed lachen. Ze geniet overduidelijk van dit zonnige tripje met haar vriend!

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Volgers Puck Moonen gaan los op vakantiebeelden

Op de vakantiebeelden is goed te zien dat Puck Moonen zelf geniet van de momenten op haar vakantie. Naast Puck genieten haar volgers ook optimaal mee dankzij de beelden op Instagram. De reacties onder de post staan dan ook vol met ‘😍’. Naast de hartjesogen staan er veel reacties onder met hoe knap de volgers van Puck haar vinden. Een andere emoji die veelvuldig terug te vinden is in de reacties is de ‘🔥’. Een volger van Puck zegt: “Mijn dag kan niet meer stuk”. Dan kun je wel zeggen dat Puck goed werk geleverd heeft met deze post. Als je alle reacties bekijkt kan er wel de conclusie getrokken worden dat de volgers van Puck net zoveel van de beelden genieten als Puck zelf van haar vakantie. Geniet jij net zoveel van deze beelden als haar volgers?

Puck Moonen Geniet bij Grand Prix van Zandvoort

Bij de Nederlandse Grand Prix waren veel bekende Nederlanders aanwezig. Puck Moonen was een van deze Bekende nederlanders die uitgenodigt was op het evenement. Ze was samen met haar vader te gast bij het F1-team van Williams Racing.

Op de reeks foto’s is Puck op meerdere momenten in het weekend te zien. Zo staat ze op de eerste foto geposeerd voor de pitbox, waar ze vervolgens samen met F1-coureur Alexander Albon staat. Daarnaast is te zien dat Puck ook geniet van alle lekkernijen die te krijgen waren op het terrein. Ze blijkt een groot fan van stroopwafels te zijn en heeft er hier dan ook veel van gegeten zegt ze. Vervolgens laat ze verderop in de reeks ook nog eens de drukte op het station zien en fotografeert ze de Marshalls in de pitlane. Onder de post geeft ze aan dat ze hoopt dat ze snel nog eens naar een formule 1 wedstrijd kan gaan. Veel F1-fans zullen jaloers zijn op de VIP-behandeling die Puck kreeg tijdens de GP in Zandvoort!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?