Video: WIDM-deelneemster Laetitia Gerards verleidt camera met stiekeme kus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laetitia Gerards is waarschijnlijk de knapste deelneemster ooit aan het spannende programma Wie is de Molvanwege deze video.

Voor Wie is de Mol? dit seizoen begon had niemand ooit nog gehoord van zangeres Laetitia Gerards. En dat was natuurlijk zonde. Want de prachtige zangeres met de verleidelijke rode haartjes is zeker iemand die je op jouw radar wilt hebben. Niet alleen was Laetitia een genot om naar te mogen kijken tijdens de uitzendingen van WIDM, maar ook weet ze nu ze weer thuis zit iedereen kostelijk te vermaken met haar mooie foto’s en video’s. Zo ook nu weer. Laetitia plaatst een spannende video waarin ze de camera weet te verleiden met een ongelooflijk kus. Die gebeurt alleen een beetje stiekem. Laetitia wil natuurlijk niet dat iedereen haar openlijk ziet flirten met de camera.

Lees ook: Foto: Laetitia Gerards trekt zich suf tijdens Wie Is De Mol

Laetitia weet in video extreem goed te verleiden

Als de bloedmooie Laetitia in één ding vooral heel erg goed is, behalve zingen dan, dan is het wel betoveren. De knappe oud-deelneemster aan WIDM heeft verschillende manieren om de camera zo veel mogelijk te verleiden. Allereerst natuurlijk haar felrode jurkje. Dat is niet alleen een heerlijk opvallende kleur, waardoor er veel aandacht naar haar gaat. Ook is de jurk een beetje aan de strakke kant, maar daardoor kan je wel zien hoe goed Laetitia de afgelopen jaren voor haar heeft gezorgd. Al die proeven in WIDM zullen ongetwijfeld ook mee hebben geholpen. Ze ziet er namelijk echt bijzonder goed uit. En het rood past natuurlijk goed bij haar wilde haren. Met haar verleidelijke bewegingen en stiekeme kusje weet ze de kijker thuis ook erg goed te imponeren. Al met al heeft Laetitia een hoop in huis om pure aantrekkingskracht op te kunnen wekken.

Behalve een geweldig heeft Laetitia ook nog eens humor

Dat Laetitia een geweldig heeft, dat zie je eigenlijk meteen als je door haar Instagram pagina gaat. Daar staan ontzettend veel foto’s van de knappe roodharige, waarin je wel kan zien waarom zoveel mensen haar een van de meest verleidelijke vrouwen van het land, en de meest aantrekkelijke kandidaat van WIDM ooit, vinden. Maar wist je dat Laetitia ook nog een enorm goed gevoel voor humor heeft. Zo neemt ze zichzelf niet al te serieus. Ze kan dus een heel intiem kusje blazen, maar ook een heerlijk gekke bek trekken om zichzelf belachelijk te maken. Laetitia heeft dus een flinke portie zelfspot.
Laetitia werd overladen met lieve berichtjes na deze foto

Na het plaatsen van deze lieve foto, na haar uittrede uit Wie is de Mol? kon Laetitia rekenen op de steun van haar nieuw verworven fans. Die stonden namelijk in rijen klaar om haar te overladen met lieve berichtjes. En dat deed Laetitia natuurlijk erg goed. Die heeft het gevoel dat haar deelname aan WIDM echt iets moois heeft opgeleverd. Vandaar ook het filmpje van de kus, dat doet ze eigenlijk om haar haar nieuwe volgers te bedanken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?