Video: Wanhopige Britt Dekker doet behoefte in eigen auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker was jarig, maar vierde dat niet heel feestelijk. Ze moest haar behoefte doen in een plastic bakje vanwege een lange file.

OP haar verjaardag stond presentatrice Britt Dekker uren in de file vanwege een brug die niet meer omlaag ging. Ze moest na een aantal uur heel nodig plassen en stelde voor om dat in een bakje te doen dat ze bij zich had. En dat was natuurlijk niet het meest charmante wat je kan doen. Maar goed, als je heel nodig moet zal je toch iets moeten verzinnen. Britt deelde haar wilde avontuur met haar volgers.

Lees ook: Britt Dekker ziet eruit om op te vreten op swingende video

Britt heeft kritisch momentje op brug en deelt er een foto van

Na een uur op dezelfde brug stil te hebben gestaan begint de nood toch wel erg hoog te worden voor Britt. Die had namelijk niet verwacht om zo lang stil te hoeven staan op de weg. Anders was ze van te voren wel even naar het toilet geweest. Nu zit ze als het ware vast en is er niet zo veel wat ze hieraan kan doen. Arme Britt wist van ellende even niet meer wat ze kon doen. Maar gelukkig vond ze tussen haar spulletjes in de auto de ideale oplossing.

Britt komt voor ongewoon en vervelend dilemma te staan

Toen Britt al even voor de brug vast stond begon de behoefte om naar het toilet te kunnen toch wel erg in haar op te komen. Maar ja, je kan niet zomaar even naast de weg je laten gaan. Helemaal niet als je een bekende vrouw bent. Dat soort aandacht wil je niet. Dus Britt woog haar opties af. Het eerste wat ze kon bedenken was haar behoefte doen in een plastic bakje wat ze toevallig bij zich had in de auto.

Optie twee voor Britt was een bijna leeg flesje

Ook had Britt nog een bijna leeg flesje bij zich waar ze eventueel wat mee zou kunnen. Maar dat gaat voor vrouwen toch iets minder makkelijk dan voor mannen. Dus dat was ook niet bepaald de ideale optie. Uiteindelijk heeft Britt het op kunnen lossen en niet veel later was ze bevrijd uit de monsterlijke file.

Britt had ook nog niks gegeten die dag

Omdat het haar verjaardag was en Britt zich had ingesteld op het eten van taartjes, had ze nog niks gegeten. Achteraf gezien natuurlijk niet zo slim. Maar dat kon Britt ook niet weten. Uitgehongerd zat ze in haar auto te fantaseren over een pizza die langs de weg bezorgd zou worden.

Britt had dus een zielige dertigste verjaardag

Voor Britt was het dus een verdrietige dertigste verjaardag. Zo had ze zich de dag absoluut niet voorgesteld. En hoewel het uiteindelijk allemaal wel goed kwam, zijn er natuurlijk betere manieren om je verjaardag te vieren dan vast zitten in je eigen auto. Ondanks alles zag Britt er nog steeds heel erg goed uit, dus dat scheelt in ieder geval voor de knappe presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.