Video: Voorovergebogen Dee van der Zeeuw laat zich van achteren beetpakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw laat zich even goed beetpakken op een van haar nieuwste video’s. De knappe blondine laat er geen gras over groeien. 

Dee van der Zeeuw heeft niet zo lang meer te gaan voordat ze mag gaan bevallen. En ze kan alle hulp daarbij gebruiken. Dus besluit de knappe blondine om samen met haar vriend een nuttig cursusje zwangerschapsbegeleiding te doen. En hoewel Dee en haar vriend er wel erg veel aan hebben, ziet het er natuurlijk we een klein beetje vreemd uit. Dee ziet er gelukkig ook wel de humor van in en daarom deelt ze de spannende cursus via een video op haar Instagram. En daar gebeurt er wel iets heel bijzonders.

Lees ook: Foto: Dee van der Zeeuw toont haar enorme watermeloen

Dee wordt even stevig beetgepakt

Het cursusje zwangerschapsbegeleiding met haar vriend neemt na een tijdje nogal rare vormen aan. Zo moet haar vriend Dee bij de heupen vastpakken, terwijl de knappe blondine voorover buigt en wacht wat er komen gaat.  Dat ziet er héél vreemd uit als je het uit z’n verband haalt. Gelukkig heeft Dee dat zelf naderhand ook door en dus deelt ze het moment op haar Instagram pagina. Zo kunnen al haar volgers ook meelachen en voelen mensen die dit nog moeten doorstaan zich minder gespannen over een cursus als deze. Dee is dus eigenlijk heel taboe doorbrekend.

Tijdens de training heeft Dee veel geleerd

Dee geeft aan dat ze behalve ontzettend gelachen, ook nog wel het een en ander heeft geleerd tijdens de cursus. En dat is mooi, want de aanstaande moeder zegt helemaal klaar te zijn voor haar bevalling. Daar kan niets meer mis gaan dus. Hopen dat het niet te heftig wordt voor beide toekomstig ouders, maar met deze cursus achter de kiezen weten ze wat ze moeten verwachten.

Dee is klaar om moeder te wordend

Dee is helemaal klaar om moeder te worden. Niet alleen vanwege de cursus die ze gedaan heeft trouwens. Ze heeft sowieso het gevoel er wel klaar voor te zijn. En Dee zal ongetwijfeld een hele goede moeder worden. Een mooi neveneffect is dat Dee na de zwangerschap bezig kan gaan met het terug krijgen van haar oude figuur. Ook daar kijkt de aantrekkelijke blondine enorm naar uit natuurlijk. Net als haar volger trouwens. Die kunnen niet wachten tot Dee weer terug bij haar oude figuur is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Dee is een van de knapste zwangere vrouwen van het moment

Maar de grote buik van Dee zorgt er natuurlijk niet voor dat de blondine niet aantrekkelijk is. Integendeel juist, Dee is nog steeds een ongelooflijk aantrekkelijke dame. En als ze zich vanuit de juiste hoek laat fotograferen valt haar babybuik niet eens zo heel erg op. Dee is een enorm verleidelijke dame en die kwaliteit is ze niet verloren tijdens de zwangerschap. Zelfs nu ze zwanger is, is Dee een van de knapste vrouwen van Nederland. En dat is toch wel bijzonder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...