Video: Victoria Koblenko stapt per ongeluk de trein in met wit goedje op haar gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Victoria Koblenko was eventjes vergeten dat er nog wat wit spul aan haar gezicht hing, voor ze in de trein ging zitten. 

Victoria Koblenko poseert met wit goedje op gezicht

De aantrekkelijke Victoria is niet zo moeilijk als het gaat om uiterlijk. Natuurlijk is ze een van de knapste vrouwen van het land en is ze dagelijks bezig met het plaatsen van de mooiste plaatjes van zichzelf, maar van binnen maakt het Victoria niet zoveel uit hoe ze erbij loopt. Dat zie je ook wel als je de video van haar bekijkt. Daar heeft Victoria nog een flinke dosis wit spul op haar gezicht zitten, wat ze ook rustig laat zitten, terwijl ze de trein in gaat. Sommige mensen zouden dat even verwijderd hebben, maar Victoria vindt het allemaal niet zo spannend. Voor haar lijkt het allemaal erg normaal.

Lees ook: Video: Bibberende Victoria Koblenko heeft enorm gat in voorkant van badkleding

Victoria Koblenko heeft schoonheidsmasker nog op

Zonder schaamte heft Victoria in de trein haar schoonheidsmasker nog op. Natuurlijk moet je ergens je ochtendritueel doen als je vroeg op pad bent, maar in de trein is wel erg extreem. Iedereen kan zo langs Victoria lopen en hele verkeerde ideeën erbij krijgen. Victoria  vindt het zelf niet zo erg, ze zit er erg op haar gemak bij. Het roept wel de vraag op waarom Victoria zo’n masker op zet. Ze is toch al ongelooflijk knap? Waar heeft de blondine een schoonheidsmasker voor nodig? Victoria schaamt zich ook nergens voor en deelt de video zo met haar volgers. Dan hebben zij in de vroege ochtend ook nog wat om van te genieten.

Victoria laat waarheid zien achter alle knappe Insta-foto’s

Soms lijkt het alsof alle vrouwelijke influencers en modellen er op elk moment van de dag ontzettend verleidelijk uit zien. Wat vergeten wordt is dat ze ook maar mens zijn en er soms wat minder charmant bij zitten. Victoria herinnert iedereen hier nog even aan door een ludieke video op haar  Instagram te zetten. Daar zie je het verschil tussen hoe iemand daadwerkelijk ontspannen erbij ligt, en een gemaakt foto voor bijvoorbeeld Instagram. En dat verschil is best wel groot. Met haar gevoel voor humor laat Victoria eens zien hoe het allemaal echt in elkaar steekt. En dat leverde een ontzettend leuke video op.

Victoria Koblenko zet zich in voor goede doelen

Dankzij haar video’s en mooie foto’s krijgt Victoria Koblenko nog steeds elke dag volgers erbij. En die populariteit gebruikt ze om een aantal belangrijk zaken te bespreken. Zo maakt ze zich hard voor de oorlog in Oekraïne, maar ook bijvoorbeeld tegen de vervuiling van stranden en nog een aantal mooie doelen. Victoria Koblenko heeft zich volledig ingezet voor het redden van de wereld. En dat doet ze natuurlijk op een manier die bij haar past, namelijk door het maken van ontzettend mooie foto’s en video’s van zichzelf. Wat een goed idee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...