Video: Victoria Koblenko onthult haar voorkeuren in de slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Victoria Koblenko houdt ons altijd op het puntje van onze stoel. In dit filmpje neemt ze je mee in haar slaapkamer, en vertelt ze wat haar voorkeuren zijn in bed…

Je mag Victoria Koblenko inmiddels best meer ‘influencer’ dan actrice noemen. De blondine geeft op haar Instagramkanaal aan de lopende band aan met welke producten ze ’t liefst werkt. Zo postte ze recent op haar Instagram een onthullend filmpje over wat nou écht belangrijk is in de slaapkamer…

Victoria Koblenko vertelt uitgebreid over kussen in bed

Als een bloedmooie vrouw je vertelt wat te doen in de slaapkamer, dan luister je. Vandaar dat het onthullende filmpje van Victoria Koblenko zich razendsnel verspreidt op social media. Maar het onderwerp zal je verbazen: de beeldschone actrice gaat namelijk niet de details in over haar privé-activiteiten in de slaapkamer, maar letterlijk over haar kussen! De 42-jarige Amsterdamse geeft aan bijna dagelijks vragen in haar privé berichtjes op Instagram te ontvangen over haar samenwerking met een matrassenmerk. En zeker over haar kussens kan de knappe brunette uitgebreid vertellen.

In het filmpje zien we Victoria Koblenko enthousiast vertellen over het kussen van haar en man. Ze heeft er een zachte korte trui bij aan, volledig passend bij haar verhaal; ze lijkt zelf op een kussentje! Met haar strakke legging en onbedekte buik leidt ze haar volgers natuurlijk wel een beetje af van de boodschap. Gelukkig lijkt Victoria zich hier ook goed van bewust te zijn en sluit ze het heerlijke filmpje al snel af. Wel met het verzoekje om slaapkamerfoto’s door te sturen, natuurlijk.

Victoria Koblenko laat zien hoe het er aan toe gaat in slaapkamer

Actrice Victoria Koblenko lijkt de afgelopen tijd een thema te hebben: ze wil haar volgers zo veel mogelijk inkijk geven in haar slaapkameractiviteiten. Ook in een recente post laat ze zien hoe zij lekker in haar bed ligt te niksen. En daarmee geeft ze ons wel weer een heel beeld van haar privéleven. De knappe actrice laat zichzelf zien in een comfortabel uitziende positie in bed. Wat Victoria dan wel weer kan (en waar wij iets meer moeite mee hebben) is er binnen luttele seconden weer uitzien om door een ringetje te halen. De knappe actrice showt dat ze met sterke buikspieren en een kaaklijn om mee te snijden zelfs in bed het toppunt van schoonheid kan zijn!

Victoria Koblenko actief als actrice én activist

Naast haar denderende carrière als actrice is Victoria Koblenko ook actief als activist. Zo vertelt de geboren Oekraïense over haar onvermoeibare inzet voor haar vaderland. Onlangs haalde ze met de actie Verlicht Oekraïne meer dan een half miljoen euro op aan steun. Ook pleit ze al jaren voor een verdieping van het Westen in de Russische taal en cultuur. Zelf heeft Victoria ook politicologie en Ruslandstudies gestudeerd in Leiden, dus ook hier is ze een expert in. Victoria lijkt de ultieme combinatie van beauty, brains en passie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?