Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal…

Victoria Koblenko wil even genieten van een lekker avondje zonder camera’s om zich heen. Die heeft ze de afgelopen tijd, onder meer door alle toestanden rondom Oekraïne en haar betrokkenheid, wel genoeg gezien. Het is haar helaas niet gegund en ze wordt van alle kanten gefilmd, door haar eigen man nota bene! Zijn camera duikt er even diep in bij de Oekraïense, maar ze corrigeert hem snel met een veelbetekende hoofdbeweging. Wat ze nog wel toelaat is een filmpje van hoe ze dansend en zingend meeleeft met het concert. Natuurlijk, hoe kan het ook anders, op het Oekraïense lijflied van het Songfestival.

Lees ook: Victoria Koblenko bereidt zich heel slecht voor op spannende fotoshoot

Victoria Koblenko opeens verlegen?

Normaal laat de actrice, presentatrice en talkshowgast zich graag zien voor de camera, maar nu wil ze even niet het middelpunt zijn. De avond draait ook eigenlijk niet om haar en dat weet ze. Ze wilt juist ook dat de camera zich richt op waar het echt om gaat: het podium, de overige gasten op het gala en de vele vrijwilligers die het Amsterdam Diner Event helpen organiseren. En geld ophalen natuurlijk. Veel geld. Het is ook hard nodig al dat geld, want h*v is nog steeds een ziekte waar veel mensen mee te maken krijgen. Hoe meer onderzoek er gedaan wordt, hoe beter. En daarvoor heb je geld nodig.

Victoria Koblenko niet de enige bekendheid bij gala

Victoria Koblenko was zeker niet de enige bekendheid die even langskwam voor een dansje, zangpartij en etentje.  Het Amsterdam Diner, dat inmiddels alweer 30 jaar gehouden wordt, kon ook rekenen op de aanwezigheid van onder andere prinses Mabel en Humberto Tan. Laatstgenoemde ging zelfs met een trofee weer terug richting huis. Hij mocht namelijk de Amsterdam Diner award in ontvangst nemen dankzij zijn inzet voor mensen met H*V.

Victoria Koblenko zingt mee met Kalush Orchestra

De Oekraïense band Kalush Orchestra, winnaar van het Eurovisie Songfestival, trad op tijdens het diner/gala. Hier zingt de actrice nog even vrolijk mee en vervolgens kan de veiling beginnen. Of Victoria zelf nog wat leuks op de kop heeft getikt is onwaarschijnlijk, want ze had het wel erg druk met haar cameraman de les lezen. Toch is er in totaal meer dan 1 miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar h*v en meer zorg voor mensen met h*v en aids die wonen in Oekraïne. Een groot succes dus! En nadat ze zelf is bekomen van de schrik door de film partij lijkt ze het gelukkig erg naar haar zin te hebben op het gala. Gelukkig maar, want een avondje rust en weg van de spotlights heeft ze zeker wel verdiend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.