Video: Victoria Koblenko neemt weer frisse duik in knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko verrast haar volgers wederom met een mooi filmpje terwijl ze in het water duikt. De brunette draagt een erg knellend topje om het nog spannender te maken.

Victoria Koblenko glijd weer het water in

Het is ondertussen uitgegroeid tot een grote hobby van Victoria Koblenko; het nemen van een frisse duik in een klein badpakje. De actrice heeft zichzelf helemaal gevonden in combinatie met het koude water. Sinds enige tijd is het een grote hype om een ijsbad te nemen of in een koude rivier te springen. Veel mensen kennen natuurlijk de Wim Hof methode. Zo doet Victoria Koblenko dit ook regelmatig, en het leuke is dat ze haar volgers heel graag meeneemt hierin. Nu is Victoria geen vrouw die een sportief en enkel praktisch badpakje zou aantrekken tijdens haar zwem momenten. Nee, de brunette kiest elke keer weer voor een strak exemplaar om het water in te gaan. Tot groot genoegen van alle volgers van Victoria. Bij het filmpje zegt Victoria dat ze een ‘healthy habit’ aan het creëren is voor zichzelf. Het water of de buiten temperatuur is maar negen graden, maar dat stopt Victoria niet.

Victoria Koblenko puft en zucht in het water

Natuurlijk is het zelfs voor Victoria Koblenko nog een grote uitdaging om het koude water te trotseren. Gelukkig lijkt Victoria zich goed te kunnen focussen op haar ademhaling en ook de camera. Victoria geeft tussen het puffen en zuchten in regelmatig een een intense blik naar haar videograaf. Toch is de brunette vooral gefocust op haar zelf in plaats van alles om haar heen. Nu gaat dit wel gepaard met veel dramatiek, dus je kan zien dat het een echte actrice is. Uiteindelijk is het hele doel van het ijsbad natuurlijk ook dat je jezelf helemaal overgeeft aan de kou. Gelukkig lijkt dit Victoria wel te lukken.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko stapt per ongeluk de trein in met wit goedje op haar gezicht

Victoria Koblenko pakt volgers aan met nieuwe badkleding

Nu Victoria Koblenko zoveel video’s deelt van haar nieuwe gewoonte om in het koude water te gaan in haar badpak krijgt ze erg veel reacties. Veel mensen vinden het overdreven dat Victoria hele strakke pakjes aantrekt in het water en daarmee ongewenste aandacht vraagt. Zo werd er gezegd dat de boodschap van het koud water niet werd overgebracht als haar voorkant teveel in beeld was. Daarom besluit Victoria een grap uit te halen met haar volgers en ze terug te pakken. Dit doet de brunette door een vuilniszak aan te trekken in het water. Uiteraard ziet Victoria er nog steeds goed uit, dus daar zullen menig mensen vast jaloers op zijn.

Victoria Koblenko probeert vriend te verleiden

Het is blijkbaar niet vanzelfsprekend voor Victoria Koblenko om veel cadeaus te krijgen van haar vriend. Daarom besluit de actrice het hef in eigen handen te nemen en een grappig filmpje op te nemen. Hiermee wil ze laten zien dat je net zo goed zelf cadeaus kan kopen en deze in de handen van je vriend drukken, om zo net te doen alsof hij het zelf heeft gekocht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...