Suzanne Schulting gaat op handen en knieën voor zeer verleidelijke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse shorttrackster Suzanne Schulting deelt een video waarin ze hard aan het trainen is voor het laatste kampioenschap van het seizoen. De manier waarop ze dat doet maakt haar volgers helemaal gek!

Suzanne Schulting verwent volgers op haar knieën

Een groot kampioen als Suzanne Schulting is eigenlijk constant aan het trainen. Maar omdat een ‘gewoon’ filmpje in de sportschool sneller gaat vervelen, heeft Suzanne een nieuw soort workoutfilmpje ontwikkeld. Hierin laat ze haar cameraman vanuit een zéér interessante hoek een filmpje maken. Zij kijkt dan, terwijl ze bezig is met haar oefening, eventjes héél verleidelijk de camera in. De video’s zijn kort, maar je kunt eigenlijk niet meer wegkijken. Op die manier val je in een soort van trance, en kom je er na een minuutje pas achter dat je Suzanne nu al zo’n dertig keer dezelfde beweging hebt zien maken! In dit geval zien we de shorttrackster op haar handen en knieën een zéér aparte beweging maken. Terwijl ze heen-en-weer wiegt werpt ze een blik richting de lens. Haar volgers worden geheel terecht helemaal wild!

Suzanne Schulting heeft druk programma

De Nederlandse shorttrackster Suzanne is een van de beste in haar discipline! Ze heeft verschillende nationale en internationale titels behaald in shorttrack schaatsen, waaronder een gouden medaille op de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea. Op dit moment traint Schulting hard voor het einde van het seizoen, waarin nog verschillende belangrijke wedstrijden op het programma staan. Zo zal ze deelnemen aan het wereldkampioenschap shorttrack in Dordrecht, Nederland, dat van 11 tot en met 14 maart plaatsvindt. Schulting is een van de favorieten voor de titel en zal er alles aan doen om haar goede vorm vast te houden. Daarnaast bereidt Schulting zich voor op de wereldbekerfinale, die tussen 19 tot en met 21 maart wordt gehouden. Hier zal ze het opnemen tegen de beste shorttrackers ter wereld en zal ze proberen haar positie aan de top van de ranglijst te behouden.

Kampioen Suzanne Schulting is niet meer te stoppen

Schulting is bekend om haar harde werk en toewijding aan haar sport. Ze traint vaak meerdere keren per dag en houdt zich strikt aan een gezond dieet en trainingsregime. Dit heeft haar geholpen om uit te groeien tot een van de beste shorttrackers ter wereld en heeft haar geholpen om succes te boeken op de Olympische Spelen en andere belangrijke evenementen. Al met al zal Suzanne Schulting blijven trainen en werken aan haar vaardigheden ter voorbereiding op de belangrijke wedstrijden die nog komen. Haar toewijding en harde werk hebben haar al ver gebracht in haar sport, en het is waarschijnlijk dat ze nog vele successen zal behalen in de toekomst. Hieronder zie je een recente foto waar Suzanne haar gouden medaille op de 1000m viert.

De relatie tussen Sam van Royen en Suzanne Schulting

De twee tortelduifjes hebben elkaar tijdens het programma Vandaag Inside ontmoet. Sam werkt daar als redacteur en Suzanne is op 12 april aangeschoven als gast. De knappe redacteur viel Suzanne meteen op: “Hij kwam heel bombastisch binnenlopen en dat sprak mij wel aan. Toen zijn we het gesprek aangegaan.” Beiden zijn het ermee eens dat Suzanne de eerste stap heeft gezet, maar ook Sam deed zijn best om de atleet in te palmen. Zo sliep Suzanne dezelfde avond nog in een hotel, omdat ze de volgende dag een afspraak had in de buurt en toen heeft hij haar ‘heel galant’ thuisgebracht. “Toen zijn we in contact gebleven en begonnen met daten. Dat is heel erg snel gegaan en klinkt heel cheesy: maar we hebben het gevoel elkaar al jaren te kennen. Echt onverwachts dus heel erg leuk.”

Vanaf dat moment is het tussen de twee tortelduifjes de liefde alleen maar gegroeid. Suzanne deelt regelmatig foto’s op haar Instagram waar Sam op staat, sommige zijn gewaagd maar dat zijn we van Suzanne ook wel gewend! Hieronder een foto van het stel waar ze helemaal in love met elkaar zijn op valentijnsdag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...