Video: Valentijn Driessen meteen aangepakt na meedogenloos oordeel over Jordan Henderson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Valentijn Driessen was vanaf dag 1 extreem negatief over Jordan Henderson bij Ajax. Hij mag z’n toch best afwijkende mening meteen komen verdedigen bij Vandaag Inside!

Valentijn Driessen was vooraf, maar ook na afloop van de wedstrijd Ajax – PSV meteen zeer negatief geweest over nieuwe topspeler Jordan Henderson. Pakken de mannen van Vandaag Inside hem ook stevig aan vanwege zijn oordeel? Valentijn staat natuurlijk wel een beetje bekend om zijn af en toe wel érg tegenstrijdige analyses. Ook dit keer heeft hij weer iedereen weten te verbazen met zijn kijk op het debuut van Jordan Henderson. Het begint er een beetje op te lijken dat het allemaal een simpel verkooptrucje is voor de krant, de Telegraaf, waar Valentijn voor werkt. Wil jij de aparte mening van Valentijn over het debuut van Henderson zien? Klik hier.

Verhitte discussie tussen Valentijn Driessen en mannen VI

Ook de mannen van Vandaag Inside zijn het lang niet altijd eens met Valentijn. Dit zorgt af en toe nog weleens voor interessante en verhitte gesprekken aan de tafel van VI. Had Valentijn beter op moeten passen met wat hij heeft gezegd? Hij is natuurlijk niet de enige die niet ontzettend enthousiast is over de komst van de Engelsman naar Ajax, maar het siert hem natuurlijk dat hij direct bij Vandaag Inside aanschuift om uitleg te geven, ook al zou dat hem online op nóg meer haatreacties komen te staan!

Is Valentijn Driessen nog serieus te nemen?

Volgens de meeste mensen is het nu wel overduidelijk; Valentijn Driessen kan totaal niet meer serieus genomen worden als voetbalanalist. Hij spreekt alles en iedereen tegen en heeft een totaal andere kijk op gebeurtenissen in de voetbalwereld dan iedereen die er verstand van heeft. Zo zei Valentijn dat Henderson onzichtbaar was, plichtmatig, met balletjes over maximaal vijf meter en achter de PSV’ers aansjokte. Valentijn speelt natuurlijk gewoon een vervelend en irritant spelletje, maar het is wel heel slim, want het werkt. Voor Valentijn is zijn manier van analyseren gewoon een verdienmodel. Om publiciteit te krijgen en zijn krantenstukken zo goed mogelijk te verkopen roept hij opvallende dingen die nergens op slaan.

Twitter Valentijn Driessen

Reacties onder de column van Valentijn Driessen: ”Onbegrijpelijk hoe laag de lat wordt gelegd bij Ajax.”

Meer zien van Vandaag Inside?

Wil jij meer zien van Vandaag Inside? Kijk dan even op het Instagramaccount. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.