Video: Topfitte Joy Beune toont achterkant in superstrakke sportbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als topschaatsster moet Joy Beune natuurlijk in perfecte vorm blijven. Nou… perfecte vormen heeft ze en die laat ze zien ook!

Joy Beune flink in de weer met zware jongens

Joy Beune is een prachtige blondine die bij de schaatsploeg Team Jumbo-Vista zit als langebaanschaatsster. Daarnaast is ze ook nog eens de recordhouder van het junior wereld record schaatsen. Voor alles is ze constant druk in de weer met sporten. Haar progressie deelt ze graag op haar sociale media. Zo plaatste ze onlangs een video in haar Instagram verhaal waarin ze zichzelf filmde tijdens het sporten. Sterker nog… het was tijdens het squatten. Met haar sporttalent trekt ze vet veel aandacht op haar sociale media, zeker in zo’n strakke legging.

Joy Beune kijkt ondeugend om in kort jurkje

Joy is een actieve meid als het gaat om, tja… alles eigenlijk. Ze sport veel, staat regelmatig op de schaatsbaan, zit veel op de fiets én houdt actief haar sociale media bij. zo plaatst ze regelmatig filmpjes en foto’s in haar Instagram verhaal en op haar tijdlijn. Recentelijk heeft ze weer een prachtige foto geplaatst van zichzelf. De mooie blondine heeft zich laten fotograferen in een zonnebloemveld met prachtig zonlicht erbij in een heel leuk, maar kort bloemen jurkje. Het jurkje sluit perfect om haar lichaam en is lekker kort. De look straalt helemaal zomer uit. De jurk zou niet af zijn zonder de open rug die Joy tevreden aan de camera laat zien wanneer ze lachend omkijkt. Heerlijke foto weer, Joy!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune poseert met mooie vriendin in strakke pakjes

Joy en haar teamgenote Robin zijn haast niet van elkaar weg te slaan. De twee gaan samen als koffie en gebak! Tenminste, dat is hoe Robin het noemt. De twee dames staan samen knusjes tegen elkaar op een foto die Robin onlangs op haar Instagram plaatste. De beide blondines zijn een heerlijk aanzicht om naar te kijken. Onlangs zijn ze ook samen, en met de rest van het team, naar Hongarije geweest voor trainingskamp van het schaatsteam. Op de foto die ze samen hebben genomen, hebben ze allebei hun trainingspakken aan gecombineerd met een fiets helm. Waarschijnlijk hebben ze dus lekker samen getraind door middel van een fietsritje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Groot 🦋 (@robingroot_)

Joy Beune ligt zonder topje op de grond

Onlangs heeft een account dat niet van Joy is, wel een foto van haar geplaatst op Instagram. Het account is @olympicvibes. Het account zet regelmatig sportvrouwen in de spotlights. Deze keer was dus de beurt aan Joy. De foto is wel erg pittig. Ze ligt namelijk zonder enige vorm van bovenkleding op de grond in een heel kort en strak broekje. Het account wenst haar een fijne verjaardag, want dat is ook de dag dat ze de foto geplaatst hebben. Joy ziet er geweldig uit en verleidt elke kijker!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.